fbpx
17 °C Argos, GR
28 Νοεμβρίου 2023

Γιορτή Τριάθλου από τον Αθλητικό Σύλλογο “Νηρηίδα” στο Ναύπλιο

Γεμάτη ενέργεια και χαμόγελα 33 παιδάκια κολύμπησαν, ποδηλάτησαν και έτρεξαν, ενισχύοντας το τριαθλητικό πνεύμα και συγκεντρώνοντας χρήματα για την Ένωση “Μαζί για το παιδί”!

Ευχαριστούμε τα εκπαιδευτήρια @cgs_school @cgs_triathlon_club που αποτέλεσαν το κίνητρο της γιορτής και διοργάνωσαν τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα!

Του χρόνου να σμίξουμε από κοντά!

Ευχαριστούμε τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και την πρόεδρο κ. Μαρία Ράλλη για την ευγενική συνδιοργάνωση!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς!!!

Ραντεβού στην πισίνα ψαράκια!

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΗΡΗΙΔΑ δραστηριοποιείται στο δημοτικό κολυμβητήριο Ναυπλίου.
Ο σκοπός της είναι η σωστή εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων κολύμβησης και η εκπαίδευση σε ναυαγοσωστικές ασκήσεις.

Τομείς δραστηριότητας της ΝΗΡΗΙΔΑΣ είναι οι εξής:
* Βρεφική Κολύμβηση (από 5 μηνών)
* Κολύμβηση Νηπίων και παιδιών Σχολικής ηλικίας
* Κολύμβηση Ενηλίκων
* Aqua Aerobic
* Kολύμβηση για Αμεα
* Aποκατάσταση Tραυματισμών στο νερό και Aποθεραπεία
* Ομάδα Τριάθλου Παιδιών και Ενηλίκων

Σημαντικό μέλημα είναι η σωστή εκμάθηση και η ποιότητα του μαθήματος. Για τον λόγο αυτό τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και με παρουσία προπονητή πάντα εντός νερού μαζί με τα παιδιά.
Στα προγράμματα μας δίνεται μεγάλη έμφαση στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού, στην δημιουργία θετικού κλίματος χωρίς πίεση και στον παιγνιώδη τρόπο εκμάθησης, ιδιαίτερα στις βρεφικές ηλικίες. Το κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο η διδασκαλία της κολύμβησης, αλλά και η αγάπη προς το άθλημα και η νοοτροπία της άσκησης ως τρόπου ζωής για το μέλλον μας.

Τα τμήματά μας είναι καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και πρωινά-μεσημεριανά-απογευματινά-βραδινά.

Κατά τους χειμερινούς μήνες δραστηριοποιούμαστε στις εγκαταστάσεις του Νέου Σχολείου (Δαλαμανάρα).

Τα χειμερινά τμήματα περιλαμβάνουν γενική γυμναστική για παιδιά (3-5 χρονών) και παράλληλο τμήμα αεροβικής γυμναστικής για γυναίκες.

Περισσότερα Άρθρα

Διαμαρτυρία Εμπορικών Συλλόγων της Πελοποννήσου για το click away

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας συνεδρίασε την 12η Δεκεμβρίου 2020 εκτάκτως, με τη συμμετοχή των Προεδρείων των Εμπορικών Συλλόγων μελών του. Μοναδικό θέμα ήταν οι συνθήκες που δημιουργούνται στην αγορά μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της κατά την εορταστική περίοδο. Ασχολήθηκε με το ψήφισμα που εξέδωσε […]

Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία – 1.023 θάνατοι σε μία μέρα

Το ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε αριθμό κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 χωρίς προηγούμενο, που ανήλθαν σε 75.760 τις προηγούμενες 24 ώρες, αυξάνοντας το σύνολο των ανθρώπων που έχει επιβεβαιωθεί πως προσβλήθηκαν σε 3,31 εκατομμύρια. Παράλληλα, ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν στην COVID-19 αυξήθηκε κατά 1.023, με τον συνολικό απολογισμό να φθάνει τους […]