15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ: Βρήκαν το πτώμα 25χρονης σε σακούλα σκουπιδιών

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών στην περιοχή της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ την Τρίτη. Η εισαγγελία ταυτοποίησε τα στοιχεία της και από ότι αποδείχθηκε το πτώμα ανήκει σε μια 25χρονη, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί πριν από έναν μήνα.

Η Sabrina Dubose τελευταία φορά έδωσε σημεία ζωής στις 22 Μαΐου. Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι ο στραγγαλισμός. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα, έπειτα από ανάκριση ενός υπόπτου, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο.

“Ο ύποπτος τους οδήγησε στην περιοχή όπου βρισκόταν το πτώμα. Ήταν κοντά στο σπίτι της μητέρας του υπόπτου. Τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν το πτώμα μέσα στη σακούλα” αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από την έρευνα δείχνουν ότι το θύμα συνάντησε τον δράστη, τον οποίο γνώριζε από πριν, και τη σκότωσε τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

Πηγή: FOX

Περισσότερα Άρθρα

Ολλανδία-κορονοϊός: Αυξήθηκαν τα κρούσματα κατά 637 – Στους 30 οι νεκροί σε μία ημέρα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών μόλυνσης από τον COVID-19 στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 637 στα 3.631 κρούσματα, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Aρχές, στην διάρκεια της σημερινής ενημέρωσής τους. Επίσης, οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 30. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στην Ολλανδία έφτασε στους 136, με τα θύματα να είναι ηλικίας μεταξύ 63 και 95 ετών. […]

Τα αιτήματα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Ιωάννη Μασούτη, τον Β’ Αντιπρόεδρο, κ. Παύλο Ραβάνη, τον Γ’ Αντιπρόεδρο, κ. Ιορδάνη Τσώτσο, το Γενικό Γραμματέα, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Οικονομικό Επόπτη, κ. Φώτιο Δαμούλο, τον Υπεύθυνο Εξωστρέφειας και Διεθνών […]