16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Πατέρας ασελγούσε στις κόρες, ο σύζυγος της μίας την εξανάγκαζε να εκδίδεται και βίαζε το παιδί του

 

Μια θλιβερή κι άκρως αποκρουστική ιστορία ξεσκεπάστηκε ύστερα από έρευνα των Αρχών κι αποκάλυψε τη φρίκη που βίωναν δύο γυναίκες και δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Ένας 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σύμφωνα με τις Αρχές.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Το φρικιαστικό της υπόθεσης είναι ότι σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα Άρθρα

Πόρος: Συγκλονίζει η γυναίκα του χήρα του άτυχου πιλότου

Συντετριμμένη είναι η χήρα του άτυχου πιλότου που έχασε τη ζωή του με το μοιραίο ελικόπτερο στην τραγωδία στον Πόρο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η χήρα του άτυχου πιλότου μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε την ανησυχία του χειριστή για τα καλώδια που υπήρχαν στον Πόρο και που τελικά του στοίχησαν την ζωή, αλλά και για το προαίσθημα […]

Δ. Καμπουράκης: Σήμερα «μην τρέχετε», αύριο «γιατί αργήσατε;»

Χθες μιλούσα τηλεοπτικώς με τον δήμαρχο των Λειψών. Οκτακόσιοι άνθρωποι όλοι κι όλοι, αγκιστρωμένοι πάνω σ’ έναν βράχο μεταξύ Πάτμου και Λέρου, περιμένουν κι αυτοί σαν όλους να εμβολιαστούν από μέσα Γενάρη. Μετά φόβου Θεού ρώτησα τον δήμαρχο –το ομολογώ- αν ξέρει τίποτα για τον σχεδιασμό του εμβολιασμού στο νησί του. «Βεβαίως» μου είπε με […]