19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της 33χρονης, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πρόκειται για την:
(επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεν. 1987.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αρχίζει τη Δευτέρα η εαρινή Σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Αρχίζουν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες της εαρινής Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης με τη συμμετοχή της ελληνικής αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από την επικεφαλής κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τους βουλευτές κ.κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Φωτεινή Πιπιλή, Δημήτρη Καιρίδη, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργο Κατρούγκαλο, Γιώργο Παπανδρέου, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Αναστάσιο Χατζηβασιλείου, Σωκράτη Φάμελλο, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, Λιάνα […]

Ενεργοποιείται σήμερα το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό

Σήμερα, 1η Οκτωβρίου, αναμένεται να ενεργοποιηθεί το σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού στον προσωπικό γιατρό, μια διαδικασία εύκολη και γνώριμη για τους πολίτες καθώς με τον ίδιο τρόπο έκλειναν το ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19. Το πρώτο ραντεβού θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και θα συνδυαστεί και με ένα πακέτο δωρεάν εξετάσεων, για να ξεκινήσει να […]