13 °C Argos, GR
7 Δεκεμβρίου 2022

Παράδοση της Διοίκησης της ΙV Μεραρχίας Πεζικού – To ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστρατήγου Ν. Λάλου

Τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, ο απερχόμενος Διοικητής ΔΙ.ΚΕ Πελοποννήσου Αντιστράτηγος Νικόλαος Λάλος.

Ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αγαστή συνεργασία καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής του στην Τρίπολη και του ευχήθηκε υγεία και κάθε καλό στην διακονία του.

Με την σειρά του ο κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την επίσκεψη, του ευχήθηκε κάθε καλό στην πορεία της ζωής του και σε αγαθή ανάμνηση του προσέφερε τον συλλεκτικό τόμο και πόνημα του ιδίου με το ιστορικό του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστρατήγου Νικόλαου Λάλου μετά την πρόσφατη αποστρατεία του και την παράδοση της Διοίκησης της IV Μεραρχίας Πεζικού “Πελοπόννησος”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Μετά την πρόσφατη αποστρατεία μου και την παράδοση σήμερα της Διοίκησης της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος», αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Φορείς και τους κατοίκους της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας, για το επίπεδο της συνεργασίας μας, αλλά και την αγάπη και το σεβασμό που εισέπραξα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις από την ωραία πόλη της Τρίπολης, στην οποία και ολοκλήρωσα ευδοκίμως τη σταδιοδρομία μου, μετά από 39 συναπτά έτη υπηρεσίας, προερχόμενος από το όπλο του Μηχανικού, υπερήφανος και ήσυχος με τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα στο ακέραιο το καθήκον μου σε όσες θέσεις μου εμπιστεύτηκε η Υπηρεσία, υπηρετώντας αποκλειστικά την πατρίδα και μόνο την πατρίδα, θέλω να δηλώσω ότι στην περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, γνώρισα μέρη με λαμπρή ιστορική πορεία και υπέροχους ανθρώπους με υψηλές ηθικές αξίες και με πολλή αγάπη για το Στρατό μας και για τους οποίους οφείλουν και αξίζει όλοι, όποια θέση και εάν κατέχουν, να κάνουν το καθετί, προκειμένου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο την οποία διέρχεται η πατρίδα μας, τόσο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, όσο και της απροκάλυπτης επιθετικότητα της Τουρκίας, να ανυψώνουν με την όλη παρουσία και τη στάση τους, το ηθικό και το πατριωτικό τους φρόνημα και να σφυρηλατούν περαιτέρω τις σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι θα είμαι δίπλα σας, ως φίλος και ενεργός πολίτης, παραμένοντας πάντα στη διάθεσή σας ως απλός στρατιώτης όπως και άλλωστε με γνωρίσατε.

Σας χαιρετώ εγκάρδια

Νικόλαος Λάλος
Αντιστράτηγος ε.α

Περισσότερα Άρθρα

Καθαρά Δευτέρα 2021: Τι ισχύει για την μετακίνηση εκτός νομού

Τι ισχύει για την μετακίνηση εκτός νομού Η Καθαρά Δευτέρα 2021 είναι και το πρώτο τριήμερο του έτους, ωστόσο τα ταξίδια εκτός νομού δεν επιτρέπονται Εν μέσω αυστηροποιημένου lockdown για τη νόσο COVID-19, η απαγόρευση της μετακίνησης εκτός νομού είναι σε ισχύ, ωστόσο προβλέπονται συγκεκριμένες εξαιρέσεις. Πότε επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού Ακόμα και για […]

Κορονοϊός: Δείτε αναλυτικά πού πρέπει να φοράτε μάσκα από σήμερα – Σε ποιες περιπτώσεις υπάρχει σύσταση

«Φοράμε μάσκα για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορονοϊού και μένουμε ασφαλείς» είναι το μήνυμα στη σελίδα της ελληνικής κυβέρνησης στο Twitter που δίνει οδηγίες για τη χρήση μάσκας. Από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 η μάσκα είναι υποχρεωτική για προσωπικό και κοινό σε:  Γραφεία ΔΕΚΟ, τραπεζών κ.α. Καταστήματα (σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) […]