18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η καμένη σορός σε πρασιά πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης μία γυναίκα 36 ετών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο στην πρασιά πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 36χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο. Tο σώμα, τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία. Σημειώνεται, ότι για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες που έγινε το συμβάν.

Οι μαρτυρίες

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διάφορα χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» συνέχισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με άλλη μάρτυρα που είδε το πτώμα, είπε πως τής φάνηκε πως πρόκειται για άντρα, ο οποίος δεν είχε ίχνη φωτιάς και πιθανότητα έπεσε από τον τέταρτο όροφο της οικοδομής.

Πηγή: GRTimes.gr

Περισσότερα Άρθρα

Άνδρας στη Συγγρού ανέβηκε στον 8ο όροφο κτηρίου και βούτηξε στο κενό

Ένας άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης, ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο κτηρίου που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με τη Λάμπρου Κατσώνη και πηδώντας στο κενό. Το περιστατικό, σύμφωνα με το MEGA, συνέβη στις 03:24 τα ξημερώματα και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ο άνδρας κινήθηκε με γοργά βήματα στις […]

Η Μοναχή Χριστονύμφη εξελέγη νέα ηγουμένη στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Καρακαλά

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας αναγγέλει την εκλογή νέας ηγουμένης εις την Ιεράν Μονή Αγίου Δημητρίου Καρακαλά μετά την προς Κύριον εκδημίαν της αλήστου μνήμης Γεροντίσσης Ακακίας. Η Αδελφότης της Ιεράς Μονής συνήλθε σήμερον εις το Καθολικόν της Μονής και μετά τη Θεία Λειτουργία προχώρησε στην εκλογή νέας Καθηγουμένης σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της Ιεράς […]