13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καθημερινή λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κρανιδίου

Επιστολή στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Ναυπλίου απέστειλε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με την οποία τονίζει την ανάγκη λειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κρανιδίου σε καθημερινή βάση.

Αναλυτικά η επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας μεταφέρουμε την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Ερμιονίδας, λόγω της μη καθημερινής λειτουργίας του ΓΕΦ Κρανιδίου.

Ως νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή δείξαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Δήμο μας. Έπειτα από δωρεά που εξασφαλίσαμε, εκπληρώσαμε το χρόνιο αίτημά σας, ανακαινίζοντας πλήρως το εν λόγω γραφείο, όπου στεγάζεται το τμήμα της Υπηρεσίας σας.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, στον ανακαινισμένο και καλαίσθητο χώρο λειτουργεί το ΓΕΦ, μόνο μία φορά την εβδομάδα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, απλές διαδικασίες όπως απόδοση ΑΦΜ, κλειδάριθμοι, δηλώσεις, αιτήσεις, κατάθεση πινακίδων, κ.λπ. αναγκάζουν τους δημότες να περιμένουν αρκετές μέρες για να εξυπηρετηθούν, δημιουργώντας τους πρόβλημα και στα επόμενα στάδια των διαδικασιών που τους απασχολούν.

Ζητούμε να επανέλθει η καθημερινή λειτουργία του ΓΕΦ Κρανιδίου, για την αμεσότατη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών μας και την αποφυγή των δύσκολων μετακινήσεων στην Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου.

Παρακαλούμε για την συντομότερη καθημερινή λειτουργία του ΓΕΦ Κρανιδίου.

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Νιγηρία: Επτά γυναίκες ποδοπατήθηκαν και σκοτώθηκαν ενώ περίμεναν διανομή τροφίμων

Επτά γυναίκες σκοτώθηκαν και άλλες τέσσερις τραυματίστηκαν την Πέμπτη, όταν ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων που είχε οργανώσει η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη βορειοανατολική Νιγηρία, όπως ανέφεραν ένας εργαζόμενος σε ιατρικές υπηρεσίες και κάτοικοι της περιοχής. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο όπου θα γινόταν η διανομή, στην πόλη Μονγκούνο της Πολιτείας […]