17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η οικογένεια γνώριζε», λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ότι η οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας γνώριζε τι συνέβαινε ισχυρίστηκε μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν θα ξαναβγεί να μιλήσει για την υπόθεση και είπε: «Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω. Να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν “Χαμόγελο” ή εγώ ή κάποιος άλλος. Να σας πω ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν στο “Χαμόγελο” και ενημερώθηκε αμέσως όπως οφείλαμε, η αστυνομία και έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε», είπε μεταξύ άλλων.

«Αν δεν ήταν η κινητοποίηση αυτή του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω που θα ήταν, δεν ξέρω πως θα κατέληγε», ανέφερε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ξεκαθαρίζοντας το ότι το πρώτο ζητούμενο ήταν το ότι η μικρή σώθηκε» συνέχισε.

«Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ζητάει ποτέ να πάρει μία επιμέλεια παιδιού, παρά μόνο ενημερώνει για την κατάσταση που έχει, και που δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα, την κυρία Εισαγγελέα», ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για το παιδί της κατηγορούμενης ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως είναι ευθύνη των Αρχών και τότε ήλθε το ξέσπασμά του.

«Και το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζαν την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινότανε. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί, δεν θα πρέπει να πω άλλα», είπε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα Άρθρα

Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου σχετικά με τις δολοφονίες και τη βία κατά γυναικών

Με αφορμή το ψήφισμα που κατατέθηκε από 10 Περιφερειακές Συμβούλους των υπόλοιπων παρατάξεων, στην συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. στις 27-7-2021κατά της «έμφυλης βίας», η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, αναδεικνύοντας τα πραγματικά αίτια του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών, κατέθεσε την εξής πρόταση ψηφίσματος: Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου σχετικά με τις δολοφονίες και τη βία […]

Οσία Ξένη, Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος

Ρωμαία ευγενής, που μεταστράφηκε στο χριστιανισμό. Η μνήμη της τιμάται από την Εκκλησία στις 24 Ιανουαρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζει όσες φέρουν το όνομα Ξένη. Η Ευσεβία, όπως ήταν το πρώτο της όνομα, εγκατέλειψε την πατρική εστία, όταν οι γονείς της θέλησαν να την παντρέψουν, και με τις δύο υπηρέτριες εγκαταστάθηκε στα Μύλασσα της Καρίας, […]