12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αρπαγή Μαρκέλλας: Σοκάρει η κατάθεση της 33χρονης – “Μου έκατσε λουκούμι”

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. Τα όσα κατέθεσε η 33χρονη κατηγορούμενη, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μετέδωσε ο Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι αστυνομικοί με βάση τη δικογραφία εκτιμούν πως η 33χρονη είχε σχέδιο και είχε στήσει ενέδρα στη μικρή, έξω από το σχολείο της.

Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε πως: “Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”.

Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως “ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει”.

Σύμφωνα με τον Alpha, περιγράφει στη συνέχεια πως “της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες”.

Και στη συνέχεια ομολογεί ότι “της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια”.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Μητσοτάκης: Νέα μέτρα εντός της ημέρας για τον κορονοϊό

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προήδρευσε σήμερα το πρωί στην τακτική σύσκεψη για τον κορονοϊό, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Χαρδαλιάς και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους πολίτες […]