13 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στη Ζαχάρω: Νεκρός ένας 17χρονος

Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στον Κακόβατο του δήμου Ζαχάρως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 18χρονος, για άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο πλησίον του δρόμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του, ήταν συνοδηγός του μοιραίου οχήματος, και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε επέμβαση δυνάμεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 18χρονος οδηγός του οχήματος, κατά τη σύγκρουση εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΚΕΙΜΕΝΟ: newsbeast.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: patrinews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πύργος: Εξερράγη γκαζάκι σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο κέντρο της πόλης

Μια μικρή φιάλη υγραερίου εξερράγη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε κουζίνα λόγω διαρροής, με αποτέλεσμα να τιναχτεί η πόρτα στο διάδρομο να σπάσουν τζάμια και να φουντώσει και ο απορροφητήρας. Από θαύμα γλίτωσαν ο ένοικος με τη σύζυγο και το παιδί τους.

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά οι Ιπτάμενοι Αργολίδας γεμίζοντας μας ξανά με κολυμβητικές επιτυχίες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters πραγματοποιήθηκε 2, 3 και 4 Ιουνίου 2023 στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 κολυμβητών και κολυμβητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διοργανωτής των αγώνων ήταν η […]