13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Κέντρο Υγείας Άργους ευχαριστεί τους Δ.Καμπόσο και Γ. Σαρρή για τη δωρεά ψυγείου συντήρησης φαρμάκων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε σας προσωπικά αλλά και στον Αντιδήμαρχο κ. Σαρρή Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την προσφορά (Δωρεά) Ψυγείου Συντήρησης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους.

Η προσφορά σας αυτή είναι πολύ σημαντική για την Μονάδα μας διότι αποτελεί συνεισφορά στις προσπάθειες που γίνονται επ΄ωφελεία της Δημόσιας Υγείας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργειά σας. Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά.

Με εκτίμηση

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ.Υ. ΑΡΓΟΥΣ
ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Εμπαιγμός χωρίς τέλος από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ στους αγρότες της Αργολίδας»

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς σχετικά με την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων που έκαναν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών της Αργολίδας επί των πορισμάτων του ΕΛΓΑ για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός του Ιανουαρίου 2022, η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για […]

Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Άργος

Παρόλο που τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο  Δήμος Άργους Μυκηνών δεν στερεί από τους δημότες του τη μαγεία και τα συναισθήματα των εορτών. Έτσι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία και την πόλη του Άργους προσδοκά να δώσει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. […]