19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με τρεις εκδηλώσεις τιμά η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις.

24 Ιουνίου 2020, ώρες 09.00 έως 12.30 Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Δ.Α Αργολίδας με τη συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπλίου.

27 Ιουνίου 2020 ώρες 17.30 έως 19.30 Ποδηλατοπορεία από Ναύπλιο προς Πλάκα Δρεπάνου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση ποδήλατου ενώ παράλληλα θα γίνει λαχειοφόρος αγορά με την κλήρωση ενός (1)ποδηλάτου , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά καρδιογράφου για το ίδρυμα ευγηρίας Μαρίας Ράδου.

28 Ιουνίου 2020 Παραμονή του εορτασμού του Απόστολου των Εθνών Παύλου ώρα 20.00. Πανηγυρικός Εσπερινός ο οποίος θα τελεστεί στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου Αγίας Παρασκευής «Τσέλου».

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του covid19 .

Συνεχίζουμε δυναμικά…..!!!!!!!

 

SERVOPERAMIKECOΟ

           Ο  Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας
Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ                            ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία

Περισσότερα Άρθρα

Ιταλία – Κορονοϊός: 619 νεκροί το τελευταίο 24ωρο, ξεπέρασαν τους 19.000 συνολικά

Η μάχη της Ιταλίας με τον κορονοϊό συνεχίζεται, όπως και η καταμέτρηση νεκρών και νέων κρουσμάτων. Τα στοιχεία καθημερινά δείχνουν ότι τα χειρότερα μάλλον έχουν περάσει για τη γειτονική χώρα, αφού δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει πέσει -σε σχέση με πριν δύο εβδομάδες- ο αριθμός των θανάτων που καταγράφονται καθημερινά, αλλά και το […]

Η Σφαγή των Νηπίων

Εκτυλίχθηκε στη Βηθλεέμ λίγο μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τις Γραφές. Με διαταγή του διανοητικά ανισόρροπου βασιλιά της Ιουδαίας Ηρώδη του Μεγάλου (73 – 4 π.Χ.) θανατώθηκαν όλα τα νήπια έως δύο ετών, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει και να εξαφανίσει από προσώπου γης τον Ιησού Χριστό, που σύμφωνα με προφητεία θα […]