19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον τεχνικό σύμβουλο για το έργο της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας

Υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, στην Τρίπολη, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η σύμβαση για τον τεχνικό σύμβουλο στο έργο της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας.

“Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης” σχολίασε σχετικά ο περιφερειάρχης μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, οι τεχνικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν να παρατηρήσουν από πλευράς Περιφέρειας την κατασκευή των έργων, ενώ παράλληλα θα ασχολούνται με επίλυση ενδεχομένων προβλημάτων που θα παρουσιάζονται στην πορεία υλοποίησης.

Προς τούτο, θα συνεργάζονται, με τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της έδρας καθώς και με στελέχη από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι υποδομές του συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, δηλαδή την Αργολίδα, την Αρκαδία και τη Λακωνία.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Μανιάτης σε διεθνές συνέδριο για τις επιπτώσεις της Κλιματικής Κρίσης στις Υποδομές Μεταφορών

Στο διεθνές συνέδριο της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη του Ο.Η.Ε., για τις επιπτώσεις της Κλιματικής Κρίσης στις Υποδομές Μεταφορών, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας, καθηγητής Γιάννης Μανιάτης κατέγραψε τις προτεραιότητες που πρέπει να υπάρξουν σε επίπεδο Ελλάδας, για κάθε μέσο (δρόμοι, τραίνα, λιμάνια, αεροδρόμια). Οδηγός του, η μελέτη που εκπονήθηκε, με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας […]

23χρονος συνελήφθη στο Ναύπλιο με κάνναβη

Συνελήφθη, χθες (9.7.2020) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός Ο συλληφθείς κατείχε ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.