15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Με τον πιο δραματικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει.

Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα.

Οι δύο άνδρες ήταν μαζί από το πρωί στο περιπολικό και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική έκβαση αυτής της υπηρεσίας.

Σοκαρισμένοι και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τη σορό του 42χρονου.

Πηγή: lamiareport.gr

Περισσότερα Άρθρα

Λίμπι, το ζωάκι της εβδομάδας του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους Λάιζα

Υπάρχουν κάποια σκυλάκια για τα οποία το τηλέφωνο δεν χτύπησε πότε Εκείνα που κουβαλούν στους ώμους τους τα βιώματα του παρελθόντος και προσπαθούν να συνεχίσουν… Εκείνα που οι πληγές στην ψυχή τους θα τους ακολουθούν και όσο και αν η αγάπη μας προσπαθεί να τα απαλύνει δεν είναι αρκετή. Η Λίμπι μας είναι ένα από […]

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Επιβάλουν πρόστιμα και φορολογούν πιο γρήγορα και από τη σκιά τους

Όπως και η προηγούμενη Περιφερειακή αρχή έτσι και η σημερινή έχει επιβάλει πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε Δήμους για περιβαλλοντικές παραβάσεις. Με την 108021/2204/1-6-20 απόφαση η περιφέρεια Πελοποννήσου επέβαλε πρόστιμο ύψους 17.000 ευρώ στο Δήμο Επιδαύρου για παράνομη λειτουργία ΧΑΔΑ. Δηλαδή αυτός που έχει την ευθύνη για τη διαχείριση των απορριμμάτων, η Περιφέρεια, επέβαλε πρόστιμα […]