15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Λουκά στα Λευκάκια

Εορτή του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού σήμερα και, στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ.Νεκταρίου .

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας Χρήστος Γιανναράς κήρυξε τον θείο λόγο και μίλησε για την ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός από το Μητροπολίτη Αργολίδας παρουσία κλήρου και λαού. Στο ναό είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Αγίου Λουκά.

Περισσότερα Άρθρα

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη ζητεί να της πουν πώς είναι το πρόσωπό της – Τι αποκάλυψε ο πατέρας της

Στην αγωνία και τον φόβο που νιώθει η 34χρονη Ιωάννα για τα τραύματα στο πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο πατέρας της.    Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο πατέρας της 34χρονης είπε ότι η κοπέλα […]

Σοκ σε Άργος και Ναύπλιο από τον αδόκητο ¨χαμό¨του 36χρονου στο τροχαίο

Μόλις στα τριάντα έξι του χρόνια ένας ακόμα νέος άνθρωπος άφησε το αίμα στην άσφαλτο, η κοινωνία του Άργους και του Ναυπλίου έχουν σοκαριστεί από τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη .Μ. Ένας άντρας που ήταν δραστήριος και όπως τον περιγράφουν γνωστοί και φίλοι ένα χαμογελαστό παιδί, έπαιζε επί πολλά χρόνια μπάσκετ και η απώλεια του […]