19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δείχνει την βίλα του στο Πορτοχέλι

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έγινε 80 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στη βίλα του στο Πόρτοχέλι μαζί με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία. Μάλιστα μας ξεναγεί μέσω instagram στο εσωτερικό της εξοχικής του κατοικίας.

Η φωτογράφιση του τέως βασιλικού ζεύγους έγινε για το περιοδικό Hello! το οποίο αναφέρει ότι ήταν η πρώτη μετά την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Τόσο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του, όσο και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους, Ολυμπία, περνούν πολλά καλοκαίρια στην πολυτελή παραλιακή βίλα.

Στο Πόρτο Χέλι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει κι άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.

Δείτε τι έγραψε ο τέως στο Instagram:

Περισσότερα Άρθρα

Η Κομισιόν καταδικάζει τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τέμενος

Tην απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει σε τέμενος τη Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη στηλίτευσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, αρμόδια για εξωτερικές υποθέσεις ερωτηθείσα σχετικά με το θέμα. Ειδικότερα, η Ναμπίλα Μασράλι ανέφερε: «Καταγράφουμε την απόφαση για μετατροπή της Μονής της Χώρας που λειτουργούσε ως μουσείο από το 1945 σε τέμενος και να την ανοίξουν […]

Συναγερμός στην Αίγινα: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ταξιδιώτης από το εξωτερικό

Συναγερμός σήμανε στην Αίγινα, καθώς ένας άνδρας που ήρθε από το εξωτερικό και ταξίδεψε στο νησί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το Aegina Portal, ο αλλοδαπός βρέθηκε στην Αίγινα για να παραστεί σε κηδεία. Μάλιστα, στην τελετή παρευρέθη αρκετός κόσμος. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο, ωστόσο τα αποτελέσματα βγήκαν […]