19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα με περίπου δύο κιλά ηρωίνης

Περίπου δύο κιλά ηρωίνης, τα οποία είχαν μεταφερθεί από την Αθήνα, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας μία γυναίκα και έναν άνδρα κοντά σε σταθμό λεωφορείων, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρώτη έφθασε στην Πάτρα η γυναίκα, η οποία μετέφερε την ποσότητα της ηρωίνης.

Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, κατευθύνθηκε προς καφετέρια και περίμενε τον άνδρα. Όταν έπειτα από κάποια ώρα έφθασε στην Πάτρα και ο άνδρας δέχθηκε τηλεφώνημα από την γυναίκα, προκειμένου να συναντηθούν.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση, όταν εντόπισαν τον άνδρα να φθάνει στην Πάτρα τον ακολούθησαν και έπειτα από λίγο τον συνέλαβαν μαζί με την γυναίκα.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν μια βαλίτσα, που περιείχε ένα κιλό και 930 γραμμάρια ηρωίνης διαμοιρασμένη σε τέσσερις συσκευασίες, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, τους τελευταίους δύο μήνες οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, έχουν συλλάβει δέκα άτομα για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών στην Αχαΐα και έχουν κατασχέσει συνολικά, περισσότερα από 5,5 κιλά ηρωίνης και 3,2 κιλά κάνναβης.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός: Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ των πληγέντων παραγωγών της Αργολίδας από τον νέο παγετό της 9ης Απριλίου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό με θέμα την ανάγκη άμεσης έναρξης από τον ΕΛΓΑ της διαδικασίας αποζημίωσης και στήριξης των πληγέντων παραγωγών πυρηνόκαρπων (βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια) αχλαδιών και εσπεριδοειδών της Αργολίδας από τον νέο παγετό της Παρασκευής […]

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Δευτέρα 12 Ιουνίου

Συνολικά 22 θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα. Η σύγκληση του σώματος θα γίνει στο κτήριο της ΟΕΒΕΑ στην Τρίπολη, επί της οδού Καλαμάτας 113, στον χώρο που έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην Περιφέρεια, η οποία και τον διαμόρφωσε για να […]