15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κινητοποιήσεις από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στο Ναύπλιο για την ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας αποφάσισε στα πλαίσια του σχεδιασμού δράσης της ΟΛΜΕ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου να συμμετέχει την Τρίτη 9-6-2020 και ώρα 13.00 σε παράσταση- διαμαρτυρία στην ΔΔΕ μαζί με τον ΣΕΠΕ.

Την ημέρα αυτή υπάρχει πρόταση της ΟΛΜΕ για 24 ωρη απεργία η οποία θα συζητηθεί στην συνέλευση προέδρων το Σάββατο 6-6-2020.

Επιπλέον το ΔΣ της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Βουλή, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας και τους Συλλόγους Γονέων, να συμμετάσχουν μαζικά ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή μας στο υπό ψήφιση αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Εμβόλιο – Τρίτη δόση: Ποιοι ΔΕΝ πρέπει να την κάνουν – Όλοι οι συνδυασμοί

Δημοσίευση οδηγιών σχετικά με το πότε και με ποιο εμβόλιο θα κάνουν την τρίτη δόση όσοι εμβολιασμένοι νόσησαν, προανήγγειλε  ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση για την πορεία της εμβολιαστικής κάλυψης στην χώρα μας. Όπως διευκρίνισε ο γγ οι οδηγίες θα ανέβουν μέχρι αύριο στις 12 μεσημέρι στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Αυξημένες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 29, στην Ήπειρο από 7 έως 28 βαθμούς, […]