14 °C Argos, GR
6 Δεκεμβρίου 2022

Σε Νάξο και Ηγουμενίτσα τα δυο υπερτυχερά δελτία του τζόκερ

Χαρούμενοι οι δύο ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ σε Νάξο και Ηγουμενίτσα για τα δυο υπερτυχερά δελτία του τζόκερ, που μοίρασαν στους κατόχους τους το μυθικό πόσο των 5.700.000 ευρώ, το καθένα.

Με δύο πανομοιότυπα δελτία που κόστιζαν 3 ευρώ το καθένα, οι δυο τυχεροί κατάφεραν να αλλάξουν για πάντα την ζωή τους. Στην Ηγουμενίτσα το “χρυσό” δελτίο ήταν τυχαίας επιλογής, κάτι που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του ΟΠΑΠ, ενώ στην Νάξο ο υπερτυχερός συμπλήρωσε μόνος του το δελτίο και αποδείχθηκε πως είχε έμπνευση.

Νάξος: Ενθουσιασμός για τον εκατομμυριούχο του τζόκερ

“Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκε ένα από τα δυο τυχερά δελτία στο δικό μου πρακτορείο” αναφέρει στο newsit.gr o Βασίλης Κληρονόμος από την Νάξο και προσθέτει: “Είχαμε μοιράσει κι άλλες φορές χρήματα μέχρι και
200.000 ευρώ, όμως είναι η πρώτη φορά που η Νάξος καταφέρνει να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Τις προηγούμενες φορές οι τυχεροί κατάφερναν να βρουν τους πέντε από τους έξι τυχερούς αριθμούς”.

Από το πρωί έχει δεχτεί αμέτρητα τηλέφωνα για συγχαρητήρια, ενώ κάποιοι προκειμένου να του κάνουν πλάκα δηλώνουν πως είναι οι υπερτυχεροί: “Μάλιστα έχει πλάκα γιατί με παίρνουν διάφοροι και μου λένε πως εκείνοι
είναι οι τυχεροί. Υπήρχε μια καχυποψία στον κόσμο ότι στη Νάξο δεν θα βρεθεί ποτέ ένα τυχερό εξάρι αλλά να που τελικά όλοι έπεσαν έξω. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι ο τυχερός και ούτε να σκεφτώ σε αυτή την φάση γιατί υπήρχε μια έντονη κινητικότητα τις τελευταίας ημέρες γιατί το πόσο ήταν μεγάλο.

Λέγεται πως το τυχερό δελτίο ο νικητής το συμπλήρωσε μόνος του όμως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί εγώ έχω ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ που συμπληρώνει δελτία τα οποία έχω τοποθετημένα πάνω στο πάγκο μου. Μπορεί το τυχερό δελτίο να είναι από αυτά. Συγχαρητήρια σε όποιον το κέρδισε εύχομαι να τα επενδύσει σωστά και γιατί όχι να βοηθήσει και το νησί του”.

Ηγουμενίτσα: “Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει”

Από την άλλη όπως εξηγεί ο Βενιζέλος – Κωνσταντίνος Χριστόγλου από το πρακτορείο της Νέα Σελεύκειας στην Ηγουμενίτσα ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει “Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα η αλήθεια είναι αυτή. Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι για το δελτίο που βρέθηκε στο πρακτορείο μας απλά ήταν ξαφνικό. Το ποσό είναι μεγάλο και τυχερός αυτός που το κέρδισε”.

Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής μεγάλης κλήρωσης του τζόκερ είναι 23, 28, 42, 44, 45 και τζόκερ ο αριθμός 11.

 

Ένα πεντάρι στην Μεσσήνη

Στην Μεσσήνη έτυχε το ένα από τα 6 συνολικά 5άρια της αποψινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Ειδικότερα ένας τυχερός με δελτίο αξίας 3 ευρώ (τυχαία επιλογή), που κατέθεσε στο πρακτορείο του Σταύρου Μίχου στη Μεσσήνη (Πολυτεχνείου 32) κέρδισε το ποσό των 31.508,06 ευρώ. Ανάλογα ποσά κέρδισαν παίκτες σε Λάρνακα, Αμαλιάδα, Καλαμαριά, αλλά και με συμμετοχές μέσω Διαδικτύου.

Αναμφισβήτητα πάντως πρωταγωνιστές της αποψινής κλήρωσης ήταν οι δύο υπερτυχεροί, που κέρδισαν από 5.767.436,93 ο καθένας και κατέθεσαν τα δελτία τους (αξίας 3 ευρώ το καθένα) στην Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (τυχαία επιλογή) και στην Νάξο.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Μουσική εκδήλωση «Σαν παλιό σινεμά» στο Άργος για την ενίσχυση της “Αλληλεγγύης”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και η ΚΕΔΑΜ Δήμου Αργους Μυκηνών παρουσιάζουν και σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση «Σαν παλιό σινεμά» η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.30, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο ‘Αργος. Ένα μουσικό κι όχι μόνο ταξίδι σε 16 […]

Ναυπλιακή Επανάσταση ή Ναυπλιακά

Στασιαστικό κίνημα, που εκδηλώθηκε στο Ναύπλιο την 1η Φεβρουαρίου 1862 κατά του βασιλιά Όθωνα. Παρά την αποτυχία του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έξωση του δυνάστη λίγους μήνες αργότερα. Η εξέγερση αυτή θα μείνει στην ιστορία ως «Ναυπλιακή Επανάσταση» ή «Ναυπλιακά». Την αυγή του 1862 το αντιδυναστικό κίνημα είχε φουντώσει στο μικρό ελληνικό κράτος. Η αντιπολίτευση […]