14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άμεσες παρεμβάσεις στο Πορτοχέλι

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Πορτοχελίου συζητήθηκε χθες εκτενέστατα, η πορεία του έργου της αποχέτευσης στο Πορτοχέλι.

Έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλου, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, κ. Γ. Μαλτέζος, ο αρμόδιος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, κ. Γ. Μαντζούνης, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κα Κ. Καχριμάνη, ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, κ. Φ. Κουτσουρόπουλος, η Αντιδήμαρχος, κα Αγγ. Λούμη – Γιαννικοπούλου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πορτοχελίου, κ. Κ. Κόκκαλης.

Συζήτησαν και αξιολόγησαν την πορεία εκτέλεσης του έργου, καθώς και όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής περιόδου. Βρέθηκαν λύσεις για άμεσες παρεμβάσεις ως προς την βελτίωση της εικόνας του Πορτοχελίου για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την συνέχιση των εργασιών και την αποπεράτωση του έργου.

Η ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου απαιτεί υπομονή και συνεργασία με ταυτόχρονη τήρηση των δεσμεύσεων όλων των εμπλεκομένων φορέων για την όσο το δυνατόν συντομότερη εκτέλεση του έργου και την οριστική επαναφορά της προτέρας κατάστασης.

Γιάννης Γεωργόπουλος 

Δήμαρχος Ερμιονίδας

Περισσότερα Άρθρα

Νέο μεγάλο έργο για την οδική ασφάλεια εξασφάλισε ο Δήμος Ερμιονίδας

Σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας,  κ.  Ιωάννη Γεωργόπουλο και τους συνεργάτες του, ο Δήμος μας εξασφάλισε την έγκριση ενός νέου έργου πνοής, συνολικού προϋπολογισμού 1.091.886,96€. Η Χρηματοδότηση ήρθε από το Ταμείο Ανάκαμψης και η σχετική πρόταση που είχαμε υποβάλλει, εγκρίθηκε στις 22Μαρτίου 2023, με κοινή Υπουργική Απόφαση […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Ατέρμονοι μονόλογοι και ψευτογρατζουνίσματα

Μην δίνετε μεγάλη σημασία σε όσα λένε στις Κεντρικές Επιτροπές και στα διάφορα «όργανα». Έτσι είναι οι κομματικές «συλλογικότητες», όταν αδυνατούν να αποδεχτούν το προφανές και αυτονόητο, μαζεύονται όλοι μαζί, παίρνει ο καθένας με την σειρά του τον λόγο και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μερικές φορές πλακώνονται ή ψευτογρατζουνιούνται, αλλά τις […]