18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ρίχνοντας κι άλλο “λάδι στη φωτιά”.

“Τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, μόνο χωρικά ύδατα που φτάνουν τα 6 ναυτικά μίλια”, υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στο κανάλι 24.

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα έδειξε και τον χάρτη με τις περιοχές για τις οποίες ζητείται άδεια για έρευνες και γεωτρήσεις ανατολικά των ελληνικών νησιών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Πηγή: sigmalive.com

Περισσότερα Άρθρα

Τι είπαν για το Γιάννη Μανιάτη στην εκδήλωση για το μέλλον της Αργολίδα

Δηλώσεις που έγιναν στη πρόσφατη εκδήλωση για το μέλλον της Αργολίδας που διοργάνωσε ο Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης στην Αθήνα.   Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος: «Αισθάνομαι περήφανος που ο Γιάννης Μανιάτης δεν είναι απλώς βουλευτής Αργολίδας αλλά και φίλος μου.» Φ. Γεννηματά: «Γιάννη μου, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου να αναδείξεις τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αργολίδας.» Κ. Σκανδαλίδης: «Η […]

Συναντήσεις περιφερειάρχη Πελοποννήσου με υπουργούς στην Αθήνα

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς θα έχει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα συναντηθεί το πρωί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη και στη συνέχεια, το απόγευμα, με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. […]