13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η εκτέλεση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου

Δημοσιοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στοιχεία εκτέλεσης Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων για το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2020 και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 30ή του περασμένου Απριλίου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014, η Περιφέρεια έχει την υποχρέωση να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα που διατηρεί, καθώς και στο πρόγραμμα “Διαύγεια”, στοιχεία για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού της, μετά το πέρας κάθε ημερολογιακού μήνα.

Τα στοιχεία περιγράφουν αναλυτικά στο σκέλος των εσόδων τα προϋπολογισθέντα, βεβαιωθέντα και εισπραχθέντα ποσά ανά Κωδικό Αριθμό Εσόδου και στο σκέλος των εξόδων τα προϋπολογισθέντα, τα ενταλματοποιηθέντα και πληρωθέντα ποσά ανά Κωδικό Αριθμό Εξόδου.

Τα στοιχεία του προϋπολογισμού μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Στοιχεία προϋπολογισμού

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας για την ένταση στο πρόσφατο ΠΕ.ΣΥ.: Συνδέεται με μικροέργα της προεκλογικής περιόδου

Με εκτενή αναφορά του στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε στο πρόσφατο ΠΕ.ΣΥ.. Σημείωσε χαρακτηριστικά: “Η ένταση που είχαμε στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη, συνδέεται με μικροέργα της προεκλογικής περιόδου. Θα τα αξιολογήσουμε όλα, όσα έργα έχει υποσχεθεί η προηγούμενη περιφερειακή αρχή κατά την προεκλογική […]

Ανδρέας Πουλάς: «Να βρεθεί άμεσα λύση για την ενίσχυση των παραγωγών κηπευτικών θερμοκηπίου του Ν. Αργολίδας»

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο Ανδρέας Πουλάς σχετικά με την ενίσχυση των παραγωγών κηπευτικών θερμοκηπίου του Ν. Αργολίδας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Με βάση σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκδόθηκε και η αριθμ. 1338/312351/6-11-2020 ΚΥΑ με θέμα «Χορήγηση κρατικών ενισχύσεων στους τομείς: α) της επιτραπέζιας Ελιάς […]