15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη ζητεί να της πουν πώς είναι το πρόσωπό της – Τι αποκάλυψε ο πατέρας της

Στην αγωνία και τον φόβο που νιώθει η 34χρονη Ιωάννα για τα τραύματα στο πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα αναφέρθηκε ο πατέρας της.

 

 Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο πατέρας της 34χρονης είπε ότι η κοπέλα ζητά να δει το πρόσωπό της και κάποιος να της πει για την εικόνα της.

Ο πατέρας της σημείωσε ότι η κοπέλα θέλει διαρκώς δίπλα της τη μητέρα της και πως φοβάται τον Γολγοθά των χειρουργικών επεμβάσεων που έχει να ανέβει. Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υποβληθεί στην τρίτη της επέμβαση.

Οι γονείς της 34χρονης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους γιατρούς που έχουν αναλάβει την κόρη τους, λέγοντας πως είναι πάνω από όλα άνθρωποι και εξαιρετικοί επιστήμονες.

Περισσότερα Άρθρα

Γρηγόριος Ξενόπουλος

Ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, από τους κορυφαίους και πολυγραφότερους έλληνες πεζογράφους (ίσως ο πολυγραφότερος της ελληνικής λογοτεχνίας) και συνάμα από τους πιο πολυδιαβασμένους, διακρίθηκε κυρίως ως μυθιστοριογράφος και θεατρικός συγγραφέας. Έγραψε επίσης πληθώρα διηγημάτων και ως κριτικός γνώρισε στο ελλαδικό κοινό τον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη. Ο Ξενόπουλος καλλιέργησε το ηθογραφικό, το κοινωνικό και το αστικό πεζογράφημα, στην […]

Κλιμάκια του ΕΛ.Γ.Α. στις πληγείσες περιοχές Εύβοιας και Ηλείας

Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. μετέβη ήδη στην Εύβοια για να επιχειρήσει τις πρώτες επισημάνσεις των καταστρεπτικών συνεπειών στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές. Επίσης, κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. μετέβη στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με επικεφαλής την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Πάτρας κ. Μαρίνα Δελή σε συνεργασία με την Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής […]