15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καράβας: Ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM είναι πραγματικά περιζήτητος, σέξι και οικογενειάρχης (video)

Ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με το κανάλι του Star φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας, o νέος αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Καράβας θα είναι το τέταρτο μέλος στην κριτική επιτροπή του GNTM. «Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Καράβας και τι πρέπει να γνωρίζετε για εκείνον;

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο από τον χώρο της μόδας, που εντυπωσιάζει με όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982 και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Ξεκίνησε την καριέρα του όχι ως μοντέλο όπως πολλοί πιστεύουν αλλά ως personal trainer, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Αθλητική δημοσιογραφία.

Η πρώτη του δουλειά ως μοντέλο στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna, ενώ έχει κάνει πέρασμα και από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Πως όμως κατάφερε να γίνει περιζήτητο μοντέλο; Ήταν το 2012 όταν ο διάσημος οίκος Hermès ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του ενώ μέσα στην επόμενη τετραετία τον εμπιστεύτηκε άλλες έξι φορές. Με ένα τόσο ισχυρό όνομα στο βιογραφικό του και με σύμμαχο την ακαταμάχητη ελληνική ομορφιά του, ήταν θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry, ενώ περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, GQ και L’Officiel Homme τον έχουν συμπεριλάβει στις σελίδες τους.

Γιώργος Καράβας: Ο γάμος, τα παιδιά

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος από το 2012 με την Ραφαέλα και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο που είναι επτά ετών και την Καλλιόπη, πέντε ετών.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη του στο Ηappy Day και στον συνάδελφό του Κώστα Φραγκιολιά, μιλώντας για τη σύζυγό του αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους «Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Ραφαέλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μια εξαιρετική σύζυγος και ουσιαστικά ο άνθρωπος που με στηρίζει. Μεγαλώνει τρία παιδιά, δε μεγαλώνει δύο. Το δυσκολότερο από όλα είμαι εγώ», είχε αναφέρει ο Γιώργος Καράβας.

Τα castings του GNTM αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν και ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μόδας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ

YouTube player

 

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εθνική υπερηφάνεια στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό. Ο εθνικός μας ύμνος ακούστηκε για δεύτερη φορά στο Τόκιο, χαρίζοντας στιγμές εθνικής υπερηφάνειας, αλλά και συγκίνησης για την σπουδαία προσπάθεια του Γρεβενιώτη άλτη.   ΠΗΓΗ

Αναγνωσταράς: Τη σταδιακή υποβάθμιση του Νοσοκομείου θα ακολουθήσει η πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ;

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην πόλη του Ναυπλίου! Ενώ η δημοτική μας αρχή μετά του κ. Κωστούρου “ονειρεύονται” το Ναύπλιο ως hot spot τουρισμού, καμία ενεργεία δεν έκαναν για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου! Απεναντίας παρακολουθούν την υποβάθμιση του σιωπώντας όπως παρακολουθούσαν και το σταδιακό κλείσιμο του ΚΕΜΧ, παίζοντας τον ρόλο του «yes man» […]