19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διανομή του ΤΕΒΑ μεταξύ 8 και 20 Ιουλίου γνωστοποίησε η Περιφέρεια

Τρόφιμα, είδη καθαρισμού και σχολικά είδη, συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, θα διανείμει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από 8 μέχρι και 20 Ιουλίου, σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία.

Σύντομα, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών διανομών για τις τρεις πιο πάνω Περιφερειακές Ενότητες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι διανομές του ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αρκαδίας και Κορινθίας γίνονται από τις πρωτοβάθμιες αυτοδιοικητικές δομές των εν λόγω Περιφερειακών Ενοτήτων.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Κατέληξε ανήλικη στη Θήβα λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Θλίψη! Κατέληξε ανήλικη στη Θήβα από κορονοϊό λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Θλίψη προκαλεί η είδηση πως ένα κορίτσι 15 ετών κατέληξε στο νοσοκομείο της Θήβας από κορονοϊό. Όπως μεταδίδει το evima.gr, το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο […]

Ενημέρωση των Δημοτών για την Ενεργειακή Πολιτική του Δήμου Ερμιονίδας και τις απευθείας αναθέσεις

Ο Δήμος Ερμιονίδας έχει έγκαιρα προχωρήσει σε σημαντικές ενέργειες και δράσεις αντιμετώπισης των επιπτώσεων της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και του αυξημένου ενεργειακού κόστους που βιώνουμε τη φετινή χρονιά. Ήδη εγκρίθηκαν από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και είναι προς δημοπράτηση, δύο πολύ σημαντικά έργα τα οποία θα μειώσουν αισθητά το ενεργειακό κόστος λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. […]