20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου σε Κόρινθο, Ναύπλιο και Λευκωσία

Ο οργανισμός Cultural International Festivals είναι μη κερδοσκοπικός, ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε συνεχίζει να προωθεί το έργο των ανερχόμενων καλλιτεχνών, την ισότητα των φύλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την διαφορετικότητα, τα περιβαλλοντικά θέματα και τους καλλιτέχνες της διασποράς.

Ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει δραστικά λόγω του COVID-19 και της έκκλησης για κοινωνική αποστασιοποίηση το 2020. Αυτές οι αλλαγές έχουν προκαλέσει τους δημιουργούς της τέχνης και τα φεστιβάλ κινηματογράφου. Το 2020 ο οργανισμός Cultural International Festivals δέχεται τις προκλήσεις της εποχής και δημιουργεί την διαδικτυακή τηλεόραση INSPIRE TV για να προσφέρει την μεγάλη οθόνη σε όλη την ανθρωπότητα.

Ο οργανισμός Cultural International Festivals δεν θα επιτρέψει σε έναν ιό να στερήσει από τους κινηματογραφιστές και το κοινό την πρόσβαση στα φεστιβάλ και στις ζωντανές εκδηλώσεις. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και θα τις ξεπεράσουμε. Τόσο οι οικοδεσπότες των Φεστιβάλ όσο και οι συμμετέχοντες στη βιομηχανία του κινηματογράφου και στο χώρο των τεχνών θα κάνουν τη διαφορά.

Το INSPIRE TV

Είναι μια πλατφόρμα για φιλοξενία φεστιβάλ και εγκαινιάζει τη διαδικτυακή μορφή της 15ης έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου που προγραμματίζεται να γίνει στη Λευκωσία 22-28 Νοεμβρίου, του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γέφυρες στην Κόρινθο και του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Ναύπλιο, με διαδικτυακές και ζωντανές προβολές ταινιών και εκδηλώσεις.

Η διαδικτυακή τηλεόραση INSPIRE TV κάνει το πρώτο βήμα σε αυτό το νέο χώρο διανομής και δικτύωσης. Το INSPIRE TV προσφέρει το μέσο για τη διαδικτυακή διοργάνωση φεστιβάλ, όπως του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου και των Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γέφυρες το 2020. Οπότε, φανταστείτε τους κινηματογραφιστές όχι μόνο να παρουσιάζουν τις ταινίες τους στα φεστιβάλ, αλλά και στη συνέχεια να έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τις ταινίες τους για προβολή σε όλο τον κόσμο μέσω των τηλεοπτικών υπηρεσιών του INSPIRE TV.

Το INSPIRE TV δεσμεύεται να παρέχει ένα χώρο για να προβάλει -με ποιοτικές προδιαγραφές διαδικτυακά και με ασφάλεια- ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους σε διάφορα είδη που εστιάζουν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στον ανθρώπινο αγώνα, στα θέματα μετανάστευσης, στα άτομα με ειδικές ανάγκες και τον αγώνα τους για ισότητα και δικαιοσύνη, στη διαφορετικότητα, σε περιβαλλοντικά θέματα, στην ισότητα των φύλων με θεατές παγκοσμίως.

Το INSPIRE TV σας προσκαλεί όλους να συμμετάσχετε σε αυτό το εικονικό ταξίδι. Ελάτε μαζί μας και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της εποχής και εγγραφείτε για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε τις εξελίξεις, τις επιλεγμένες ταινίες και το πρόγραμμα των φεστιβάλ.

Στις επιλεγμένες ταινίες των φεστιβάλ θα προσφερθεί η δυνατότητα διανομής τους στη πλατφόρμα ροής INSPIRE TV που θα είναι προσβάσιμη από τον Νοέμβριο 2020. Τα στοιχεία των νέων ταινιών των φεστιβάλ ανακοινώνονται και προωθούνται σε διανομείς πριν από την ημερομηνία έναρξης των φεστιβάλ. Τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου προσκαλούνται να μεταδώσουν το πρόγραμμά τους στο INSPIRE TV.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Έντονη ανησυχία με αύξηση κρουσμάτων στην Αργολίδα,9 τα σημερινά

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, 262 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 139709 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως […]