13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αξιοποιείται μετά από χρόνια το ΞΕΝΙΑ στη Σπάρτη

Σήμερα με χαρά υπογράψαμε το έργο της Βιοκλιματικής Αναβάθμισης του άλλοτε εμβληματικού ΞΕΝΙΑ Σπάρτης το οποίο για 40 χρόνια τώρα ήταν σε κατάσταση αχρηστίας και εγκατάλειψης (μια διαδικασία που άρχισε το 2016 επί Ευάγγελου Βαλιώτη).
Θα γίνει κέντρο πολιτιστικών, τουριστικών και διοικητικών δράσεων και δραστηριοτήτων!

Απ´όσους διαβάζουν αυτή την ανάρτηση, ίσως είμαι ο μόνος που το είδε στις δόξες του, στα μέσα προς το τέλος της δεκαετίας του ‘60, με τον πατέρα μου, το θείο μου Δημητράκη Λαμπρινό και τον ξάδελφό μου Νάσο! ?

Τη διαχείρισή του είχε ο περίφημος ‘γερόλυκος’ Χρήστος Ψυχογιός, συμμαθητής του πατέρα μου, και απ´τους πιό φιλοπρόοδους Σπαρτιάτες!
Καλή συνέχεια!?

Πέτρος Δούκας

Δήμαρχος Σπάρτης 

Περισσότερα Άρθρα

Νέο προκλητικό παραλήρημα Ερντογάν: Δεν θα πάρουμε την άδειά σας για την Αγιά Σοφιά

Νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και προκλήσεις για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο TRT. Για την Μεσόγειο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Ελλάδα να «μάθει καλύτερα» ποια είναι η δυναμική της χώρας και πού είναι τα όρια της σε σχέση […]

Ανδρέας Πουλάς: Τολμήστε επιτέλους τις αλλαγές που χρειάζεται το Ε.Σ.Υ. (video)

Ο Ανδρέας Πουλάς ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ν. Δημοκρατία, σχετικά με τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας και τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στο Ε.Σ.Υ., αφού άσκησε κριτική στην άτολμη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας έθεσε κατά την ομιλία του, μεταξύ […]