27 °C Argos, GR
24 Μαΐου 2022

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει μία κρύο και μία θα έχει ζέστη για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς κάποια αισθηματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρύβουν παρασκήνιο και να μην είναι τόσο εύκολο για εσένα να το αναγνωρίσεις.

[hfe_template id='397365']

Στις 19/6 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το καλό νέο του μήνα είναι πως στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην αισθηματική σου ζωή.

Από τις 28/6 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δείχνει πως ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις κάτι που θέλεις στον αισθηματικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει και μερικές παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που κρύβει εκπλήξεις για τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται στο τέλος του μήνα να έχει διαμορφωθεί ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από αυτό που υπάρχει τώρα στην αισθηματική σου ζωή.

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δημιουργεί ανασφάλεια, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο χωρίς να το σκεφτείς καλά. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Από τις 19/6 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά τον τελευταίο καιρό είχατε χαθεί.

Το καλό νέο του μήνα είναι πως στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις τις τελικές αποφάσεις σε κάποια αισθηματικά ζητήματα, τα οποία είχαν ανοίξει το προηγούμενο διάστημα. Από τις 28/6 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς φαίνεται πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει κινητικότητα που σε αφορά, όμως αυτή θα εξελίσσεται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά μιας και στις 5/6 πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου (Διδύμων- Τοξότη). Αυτή η έκλειψη δείχνει ανακατατάξεις και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται εσύ να κινείς τα νήματα για να συμβούν κάποιες από αυτές.

Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως θα πρέπει να μετρήσεις πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά σε περίπτωση που αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν συζητήσεις που σε αφορούν, όμως θα γίνονται χωρίς εσύ να το γνωρίζεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τα πρόσωπα που θα μοιραστείς αισθηματικά ζητήματα καθώς και να κρατάς μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε ένα αρκετό χρονικό διάστημα που υπήρχαν διλήμματα και μπερδεμένες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να πάρεις τις τελικές αποφάσεις ώστε να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πού θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς περισσότερο στις δουλειές και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα να αφήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα σε δεύτερη μοίρα.

Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6 μπορεί να σου ξυπνήσει τα αισθήματα που ήταν κρυμμένα και αφορούν ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση καθώς οι πλανητικές όψεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της έκλειψης, δεν εγγυώνται τη σταθερότητα. Στις 19/6 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι γεμάτο με παρελθοντικά ζητήματα.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου δείχνει πως τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις αποφασιστικά βήματα αλλά και αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Αυτές δεν θα είναι εύκολες είναι όμως απαραίτητες για να εξελιχθείς. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και η επιστροφή της θα δώσει τέλος στην αβεβαιότητα που υπήρξε έντονα κατά το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει δύο εκλείψεις στο σύνολο του, η μία είναι έκλειψη Σελήνης και θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη δείχνει αλλαγές σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα και μάλιστα δεν αποκλείεται οι αποφάσεις σου να ξαφνιάσουν πολλούς.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα ζητήματα που θα υπάρξουν σε αυτήν, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην μετρήσεις σωστά τα δεδομένα. Στις 19/6 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας πώς το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει μυστικές συναντήσεις και επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρει αποκαλύψεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ροή των γεγονότων στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα πώς πρέπει να διαχειριστείς μία αισθηματική ιστορία που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούνιος ξεκινά δυναμικά με την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6 να δημιουργεί εσωστρέφεια. Αυτή η εσωστρέφεια δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων αλλά ούτε και την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κάτι που θα πρέπει να δεις προσεκτικά καθώς μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα ανάμεσά σας.

Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω ενός φίλου σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου, μιας και αυτές μπορεί να δημιουργήσουν διαφορετικές εντυπώσεις από αυτές που θέλεις. Το καλό νέο του μήνα είναι πως στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τη διάθεσή σου αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη των αισθηματικών σου ζητημάτων.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε αυτήν και να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να την ανανεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος όσο περνούν οι ημέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω του φιλικού σου περίγυρου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει κινητικότητα σε θέματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή αλλά και σε προσωπικά ζητήματα. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα τα οποία κρατούσες βαθιά κρυμμένα για καιρό. Αυτά τα συναισθήματα πιθανόν να σχετίζονται με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν πίσω σε αυτό.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 19/6 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, καθώς αυτή μπορεί να γίνει αιτία για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο σε ωθεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Στις 25/6 η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και επιστρέφει σε ορθή πορεία, κάτι που θα βελτιώσει και τη διάθεσή σου αλλά και το κλίμα που θα υπάρξει στην αισθηματική σου ζωή. Μάλιστα προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι το οποίο θα βοηθήσει να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου. Στις 28/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό, δείχνοντας πώς ξεκινάει ένα ενδιαφέρον διάστημα στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται να αναμοχλεύει ζητήματα του παρελθόντος και αυτό θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, καθώς στις 5/6 πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη δείχνει πώς θα κάνουν την εμφάνισή τους ανασφάλειες οι οποίες θα έχουν τις ρίζες τους σε αισθηματικά ζητήματα. Μάλιστα αυτές δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία που θα σκεφτείς την επιστροφή σε μία σχέση του παρελθόντος.

Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τέτοιου είδους αποφάσεις μιας και είναι πολύ πιθανό να καλύψουν τις αισθηματικές σου ανάγκες, αλλά μόνο προσωρινά. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε πολύ, αλλά το τελευταίο διάστημα είχατε χαθεί.

Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις αποφάσεις που έχεις σκοπό να πάρεις και αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6 σου λέει να δραστηριοποιηθείς μαζί με τον σύντροφό σου σε κοινά χόμπι και αθλητικές δραστηριότητες, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ακόμα περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας για εσένα καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα σου (Διδύμων –Τοξότη) δείχνει πως θα υπάρξουν αλλαγές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτή μιας και θα έχεις την τάση να την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει καθόλου την εξέλιξη της. Απόφυγε να δεις με εγωισμό ζητήματα που την αφορούν μιας και αυτό το σενάριο είναι πιθανό, όμως καθόλου βοηθητικό για εσένα.

Άμα είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, όμως θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν υπάρχουν τα αισθηματικά εχέγγυα ώστε να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου αναμοχλεύοντας θετικές αλλά και αρνητικές αναμνήσεις του παρελθόντος. Αυτές με τη σειρά τους είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε γνώριμα μονοπάτια, τα οποία σου προσφέρουν ασφάλεια, όμως είναι πιθανόν να μη σου προσφέρουν πλέον τα υπόλοιπα που αναζητάς.

Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ καλύτερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας ευκαιρίες να διευθετήσεις αισθηματικά ζητήματα με τον κατάλληλο τρόπο. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως τώρα ξεκινάει ένα διάστημα γεμάτο φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις από αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν νοσταλγία για αυτά. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου λέει να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που αφήνεις να γνωρίζουν και να εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή και καλό θα ήταν να κρατήσεις τα δικά σου αισθηματικά ζητήματα μόνο για «λίγους και καλούς».

Η εμπλοκή τρίτων σε ένα αισθηματικό ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και αν δεν θα υπάρχει αυτή η πρόθεση εξ αρχής. Στις 19/6 η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πώς ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει μια συνάντηση ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, ενδεχομένως να υπήρξε και μία αισθηματική σχέση μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως ετοιμάζεσαι να ανοίξεις ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Λίγες ημέρες μετά στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου να διευθετήσεις ένα αισθηματικό ζήτημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα από τον προηγούμενο μήνα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος του μήνα, το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούνιος είναι ένας έντονος μήνας και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σου υπενθυμίσει αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε και στο παρελθόν είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ή να υπάρξει μία τυχαία συνάντηση με αυτό, η οποία θα ξυπνήσει αναμνήσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να κάνεις κινήσεις οι οποίες αν γίνουν αντιληπτές από το σύντροφό σου μπορούν να θέσουν τη σχέση σας σε κίνδυνο. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που θα επηρεάσει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι πιθανό να υπάρχει αισθηματικό ενδιαφέρον αλλά να μην έχεις δώσει το πράσινο φως για να σε προσεγγίσει αυτός που θέλεις, μιας και οι κινήσεις σου μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα. Το καλό νέο του μήνα έρχεται στις 25/6 με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και να πάρεις τελικές αποφάσεις για ένα θέμα που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα όλο το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6 δείχνει πως ξεκινάει ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα για εσένα γεμάτο με επικοινωνία και επαφές με φίλους, γνωστούς και συγγενείς, οι οποίες θα παίξουν το ρόλο τους σε νέες αισθηματικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σου δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια τουλάχιστον κατά το ξεκίνημα του, καθώς η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Αυτή η εσωστρέφεια δεν θα βοηθήσει μία υπάρχουσα σχέση καθώς χρειάζεται καλή επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πρόσωπο ή ακόμα πιο πιθανό ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να μην επενδύσεις σε λόγια που θα ακούσεις, παρά μόνο σε πράξεις. Από τις 19/6 ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει ιδιαίτερη κινητικότητα σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο ημιτελείς αισθηματικές ιστορίες. Αξιολόγησέ με προσοχή τα δεδομένα και τις «επιστροφές» που ενδεχομένως να έχεις μετά τα μέσα του μήνα, ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Στις 25/6 η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και επιστρέφει σε ορθή, κάτι που θα βοηθήσει και τη διάθεσή σου αλλά και το τοπίο στα αισθηματικά ζητήματα. Προς το τέλος του μήνα αλλά και κατά τις αρχές του επόμενου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αξιολογήσεις τις καταστάσεις που θα υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και να κινηθείς ανάλογα.

Πηγή: myastro.gr

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/47/237) και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Ο ετήσιος αυτός εορτασμός αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας. [hfe_template id=’397365′] Το θέμα του φετινού εορτασμού (2020) είναι: «Οικογένειες σε ανάπτυξη: Κοπεγχάγη […]

Ποια είναι τα covid-free νησιά στην Ελλάδα (pics)

Τη λίστα με τα 18 νησιά που έχει γίνει είτε η πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ή των οποίων οι κάτοικοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Τα 10 νησιά που έχει γίνει η πρώτη δόση είναι όλα κάτω των 1.000 κατοίκων. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και η δεύτερη δόση. Στη συνέχεια θα προχωρήσει […]

Follow by Email