20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι παρατυπίες ξεκινούν εκεί που αρχίζουν τα όρια του Δήμου μας για τον Λιμενάρχη!

Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την ώρα που στον όμορο Δήμο μας οι εργασίες στους αιγιαλούς συνεχίζονται και πολύ σωστά, ο κ. Κοντός βλέπει παρατυπίες μόνο στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Την στιγμή που η οικονομία παραπαίει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι επιχειρήσεις αγωνιούν για την έναρξη της τουριστικής σεζόν ο κ. Κοντός λειτουργεί με εφαρμογή της νομιμότητας κατά το δοκούν.

Οι φωτογραφία που σας παραθέτουμε από παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων είναι ενδεικτικές της εμπάθειας του Λιμενάρχη προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών καθώς στην Καραθώνα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καμία σύλληψη! Θα λογοδοτήσει σύντομα στον Υπουργό Ναυτιλία & Νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Φωτογραφίες από τοπικό site με ημερομηνία Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Δήμος Άργους Μυκηνών

 

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα

  Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής – λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη,από την Τετάρτη κλείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα εκτός από φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και πρατήρια υγρών καυσίμων. Παράλληλα, δήλωσε ότι σήμερα αποφασίστηκε ότι ολόκληρο το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ θα τεθεί στη διάθεση του συστήματος υγείας για […]