18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Μαρία Ράλλη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στο Ναύπλιο

Με αισιοδοξία , με σύνεση και με την ευθύνη που απαιτεί ο ρόλος του καθενός μας συνεχίζουμε τη μετάβαση στην κανονικότητα , στοχεύοντας τα καλύτερα για την πόλη μας , για το Δήμο μας , για τους ανθρώπους μας.
Ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ , αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης της θέσης αυτής ,το χρέος μου για δουλειά και προσήλωση στο στόχο και την ανάγκη ενημέρωσης όλων για την δραστηριότητα αυτού του πολυδαίδαλου οργανισμού.

 

Συνεχίζοντας , λοιπόν , στο στάδιο της μετάβασης και έχοντας πάντα μπροστά μας τις έως τώρα οδηγίες και υγειονομικούς κανόνες των αρμοδίων , κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ. Σ. συζητήσαμε την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.
Ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες , καταλήγοντας όλοι στην υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων διαφορετικών, φυσικά, και προσαρμοσμένων στη νέα πραγματικότητα.
Επίσης , ενημέρωσα τα μέλη , για τις επαφές που έχω όλο αυτό το διάστημα με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού , στήνοντας μέσα από την κουβέντα το διαφορετικό και προκλητικό συγχρόνως πολιτιστικό καλοκαίρι.

 

Ήδη έχουμε μιλήσει με την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων , με το Πανεπιστήμιο της πόλης μας και συγκεκριμένα με την κ. Αλκηστη Κοντογιάννη για τη συμμετοχή των φοιτητών – θεατρανθρώπων , με την Παραμυθένια μας και την Πειραματική σκηνή, με θεατρικές ομάδες, με τις χορωδίες , με τη φιλαρμονική , με φωνητικά και μουσικά σύνολα , με καλλιτέχνες του Δήμου μας , με εικαστικούς , των οποίων οι προτάσεις εκπλήσουν, με χορευτικά σωματεία , με εμψυχωτές .
Οι επαφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού οι προτάσεις και το κάλεσμα σε όλους συνεχίζεται τις επόμενες μέρες.

 

Σήμερα έχουν καλεστεί οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου Ναυπλίου , του Προοδευτικού Συλλόγου ο Παλαμήδης και ο Εμπορικός Σύλλογος και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους προέδρους , τους τοπικούς συμβούλους και πολιτιστικούς συλλόγους όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων , για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί .
Η συνεργασία είναι το δυνατό μας “εργαλείο” και αποδεικνύεται πολλάκις , όπως επίσης και η αισθητική και η κουλτούρα γενικότερα του ΔΟΠΠΑΤ , και αυτό φάνηκε από τις πρώτες , κιόλας, μέρες της θητείας μας .

 

Με όραμα , με πολύ αγάπη για τον τόπο που ζούμε και δημιουργούμε και με σκοπό την ενίσχυση και την τόνωση της τοπικής οικονομίας , αλλά και της ψυχικής διάθεσης των δημοτών μας , προχωράμε ….

Περισσότερα Άρθρα

Σκευωρία Novartis: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση «Σαράφη» στην Προανακριτική – «Δεν έχω στοιχεία για κανέναν Έλληνα πολιτικό»

Για τη μία το μεσημέρι της Τρίτης ορίστηκε η κατάθεση της Κελέση – Ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα και ότι όσα είχε πει στην Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν «στο πεδίο της πιθανολόγησης» Τα παίρνει όλα πίσω ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, «Μάξιμος Σαράφης». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ενώ η κατάθεσή του ενώπιον […]