19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 18ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο για το 2020!

Τη λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2020 δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Forbes», με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιγουράρει στην 18η θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αστέρας των Μπακς έχει συνολικά κέρδη ύψους 47,6 εκατ. δολαρίων. Από αυτά τα 19.6 εκατ. αφορούν στο συμβόλαιό του με τα «ελάφια», ενώ τα υπόλοιπα 28 εκατ. προέρχονται από χορηγούς και διαφημίσεις.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο ζωντανός θρύλος του τένις, Ρότζερ Φέντερερ με κέρδη 106,3 εκατ. δολάρια, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (105 εκατ.) και Λιονέλ Μέσι (104 εκατ).

Στην τέταρτη θέση συναντάμε το όνομα του Νεϊμάρ, ο οποίος έχει έσοδα 95,5 εκατ., ενώ ακολουθεί ο Λεμπρόν Τζέιμς με έσοδα που φτάνουν τα 88,2 εκατ.

Δείτε την πρώτη 20άδα του Forbes

1. Φέντερερ (τένις)

2. Ρονάλντο (ποδόσφαιρο)

3. Μέσι (ποδόσφαιρο)

4. Νεϊμάρ (ποδόσφαιρο)

5. ΛεΜπρόν (μπάσκετ)

6. Κάρι (μπάσκετ)

7. Ντουράντ (μπάσκετ)

8 Γουντς (γκολφ)

9. Κάζινς (αμερικανικό football)

10. Wentz (αμερικανικό football)

11. Fury (πυγμαχία)

12. Ουέστμπρουκ (μπάσκετ)

13. Χάμιλτον (Formula 1)

14. Mακλρόι (γκολφ)

15. Goff (αμερικανικό football)

16. MακΓκρέγκορ (MMA)

17. Xάρντεν (μπάσκετ)

18. Αντετοκούνμπο (μπάσκετ)

19 Τζόσουα (πυγμαχία)

20. Ουάιλντερ (πυγμαχία)

Περισσότερα Άρθρα

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Συλλυπητήρια για τον συνάδελφο Αγγελή Δουβρόπουλο.

Ψήφισμα για την απώλεια του συναδέλφου Αγγελή Δουβρόπουλου Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας εκφράζει την βαθύτατή του θλίψη για την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Αγγελή Δουβρόπουλου. Ο Αγγελής ήταν άριστος παιδαγωγός και επιστήμονας ενώ παράλληλα υπήρξε ανιδιοτελής αγωνιστής των ιδεών του, βαθιά ανθρώπινος και συναδελφικός. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας […]

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Σε σοβαρές καταγγελίες για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο προχώρησαν οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media. «Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους […]