19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Superleague: Το πρόγραμμα των play off- Αναλυτικά οι πρώτες αγωνιστικές

Το πρωί της Τετάρτης (27.05.2020), η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» -μετά την οριστικοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να τηρηθούν- για την επανέναρξη της Superleague.

Η… δράση στη Superleague θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, 6-7 Ιουνίου με την έναρξη των play off, κάτι που «σφραγίστηκε» στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό το πρόγραμμα των play off ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των play out.

Η «σέντρα» των play off θα γίνει το Σαββατόβραδο (06.06.2020 / 21:30) με το Άρης-ΟΦΗ, ενώ την Κυριακή θα υπάρχουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 19:30 και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30.

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακα, δηλαδή δεν θα υπάρχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική δράση.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής των Play Off.

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Άρης-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Παναθηναϊκός-Άρης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άρης-ΑΕΚ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Άρης-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Άρης

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Άρης-Παναθηναϊκός

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Άρης

Πρωταθλήτρια θα ανακηρυχθεί η ομάδα (εξ αυτών που συμμετείχαν στα play off) που μετά την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία (δηλαδή θα έχει κατακτήσει αθροιστικά τους περισσότερους βαθμούς κατά την κανονική περίοδο και στα play off).

Με τον ίδιο… αθροιστικό τρόπο θα προσδιορίζονται οι λοιπές θέσεις του πρωταθλήματος (2η, 3η κλπ) εκ των οποίων θα προκύπτουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο «ΑΕΤΙΟΣ Α.Σ.» ξεκινά την κολυμβητική δράση του!

Σήμερα  Τρίτη 22 Ιουνίου ξεκινούν τα μαθήματα και οι προπονήσεις του «ΑΕΤΙΟΣ Α.Σ.» στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Άργους-Μυκηνών»! Θα λειτουργήσουν τμήματα: Μικρής πισίνας (από 3 ετών) Παιδικά/Εφηβικά (Αρχαρίων & Προχωρημένων) Ενηλίκων (Αρχαρίων & Προχωρημένων) Αγωνιστικά/Προαγωνιστικά Αποκατάστασης τραυματισμών Α.Μ.Ε.Α Για τις ώρες των τμημάτων, καθώς και για πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής […]

Ναύπλιο Παλαμήδειος Άθλος 2021 – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 24 & 27-28/11/21 – Συμμετοχή της ΣΣΕ και ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της σχολικής κοινότητας

Από τον Νοέμβριο του 2015 (με εξαίρεση το δύσκολο 2020), στις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις του Ναυπλίου, εκτός από τον «Μαραθώνιο δρόμο», συγκαταλέγεται και η αγωνιστική άνοδος του κάστρου του Παλαμηδίου, ο «Παλαμήδειος Άθλος – Nafplio Castle Run», ένα μοναδικό στο είδος του αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) Την παραμονή των εκδηλώσεων Σάββατο 27/11/21 […]