19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παίκτης του NBA “έκλεψε” τη σύντροφο του Τζέιμς Χάρντεν

Ένα ακόμη σκάνδαλο μεταξύ παικτών του NBA για ένα μοντέλο, φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, καθώς ο Ούμπρε των Φοίνιξ Σαν φημολογείται ότι “έκλεψε” τη σύντροφο του σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν.

O Ούμπρε φέρεται να πέρασε μέρος της καραντίνας μαζί με την κοπέλα που έβγαινε το ίδιο διάστημα και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν έμαθε το γεγονός.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, ο ανταγωνιστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το περσινό βραβείο του MVP, ακύρωσε ένα πάρτι που είχε κανονίσει στην Αριζόνα, εκνευρισμένος από την αποκάλυψη για τη σύντροφό του.

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση στο Άργος για τον Τζιμ Λόντο

Η συναρπαστική ιστορία του μεγάλου αθλητή και ευεργέτη Τζίμ Λόντου, σήμερα Σάββατο, 2 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Άργους. Πρόκειται για δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για γνωριμία με την Πάλη. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει πολυετή ενεργή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας καθώς το 1935 συνιδρύθηκε από τα αθλήματα της Πάλης, της Πυγμαχίας και […]

Οι ομάδες της Αργολίδας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – Σενάρια για 9 ομίλους

Διευρυμένη θα είναι η Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού και τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ανάγκασε την Ομοσπονδία να εγκρίνει μια πιο… δίκαιη λύση ως προς τον υποβιβασμό των ομάδων. […]