17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη στην αυριανή συνάντηση του περιφερειάρχη στην Αθήνα

Το θέμα του φυσικού αερίου οικιακής χρήσης και η τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη θα απασχολήσει τη συνάντηση που θα έχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αύριο στην Αθήνα.

Στη συνάντηση θα μετάσχουν στελέχη της κυβέρνησης και της ΔΕΗ, καθώς και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για την κατάρτιση και υλοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) Κωστής Μουσουρούλης.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Γαβρήλος στο OPEN

Στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος. Ο κ. Γαβρήλος μεταξύ άλλων ανέφερε: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την επόμενη μέρα, θα βάλει τέλος στις ανισότητες αποκαθιστώντας το κράτος δικαίου. Στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που απαξιώθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στη στελέχωση […]

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στα εγκαίνια του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού, στο Λουτράκι

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παρέστη χθες το βράδυ, στο Λουτράκι, στην εκδήλωση εγκαινίων του εργοστασίου εμφιάλωσης του διεθνώς γνωστού νερού. Το εν λόγω εργοστάσιο που παρέμενε κλειστό εδώ και 8 χρόνια, επαναλειτουργεί μετά την εξαγορά του, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, από την εταιρία N.U Aqua και υπό τον νέο τίτλο PepsiCo Hellas.