18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικης κατηγορείται 19χρονος Αφγανός

Ένας Αφγανός ηλικίας 19 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από καταγγελία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον μίας 6χρονης από τη Συρία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εις βάρος του Αφγανού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα. Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας της ανήλικης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, ο 19χρονος ήταν φιλοξενούμενος τον τελευταίο καιρό στο διαμέρισμα όπου ζει με την οικογένειά της στους Αμπελόκηπους, όπου, κατά την ίδια, συνέβησαν οι ασελγείς πράξεις εναντίον της κόρης της.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε εξάλλου ότι ο συλληφθείς διέμενε παράνομα στη χώρα, καθώς δεν είχε στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα. Γι΄ αυτόν τον λόγο, η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας

Η Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία ιταλών επαγγελματιών της κουζίνας (σεφ, σερβιτόρων, διευθυντών εστιατορίων κλπ), που εργάζονται στο εξωτερικό και δραστηριοποιούνται μέσω του δικτύου itchefs-GVCI. Στόχος της Ημέρας είναι η προάσπιση της ιταλικής κουζίνας και των προϊόντων της από τους «παραχαράκτες» της, η ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για […]

Ευχαριστήριο μήνυμα Υποστράτηγου Παναγιώτη Πούπουζα με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του

Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση μου ως Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την άψογη συνεργασία μας και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με […]