18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ‘Αγιο Πέτρο στο Άργος

 

Αναστάσιμη θεία λειτουργία τελέσθηκε απόψε στον Καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου πολιούχου της πόλης του Άργους, χοροστατούντος και λειτουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.

Η αναστάσιμη Αγρυπνία τελέσθηκε επί τη αποδώσει του Πάσχα που είναι στις 27 Μαΐου. Το εσπέρας της Τρίτης, 26η Μαΐου τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία έγινε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Σε κλίμα συγκίνησης ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού και πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή έψαλλαν το Χριστός Ανέστη . Η τάξις του προγράμματος εντός και εκτός του ‘Ιερού Ναού έγινε σύμφωνα με τις υποδείξεις του ‘Υπουργείου ‘Υγείας.

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Δίδυμα

Συναγερμός σήμανε πριν λίγα λεπτά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς υπήρξε η  πληροφορία για πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στα Δίδυμα και συγκεκριμένα σε γκρεμό στην περιοχή Μεγαλοβούνι. Στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία από το κλιμάκιο πυροσβεστικής Κρανιδίου και από Ναύπλιο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται εγκλωβισμένα άτομα. Η επιχείρηση βρίσκεται […]

Νέες χρηματοδοτήσεις ΟΤΑ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία

Νέες χρηματοδοτήσεις ΟΤΑ, από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», ύψους 201.691.821,39 € ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για 99 νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας και κτιριακών υποδομών. Η υλοποίηση του προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνεχίζεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς από το Υπουργείο Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της κυβερνητικής […]