7 °C Argos, GR
4 Φεβρουαρίου 2023

ΣΟΚ στην Καλαμάτα – Συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Σοκαρισμένη και άφωνη η κοινωνία της Καλαμάτας παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που εμπλέκει γνωστούς Καλαματιανούς επιχειρηματίες και έχει οδηγήσει ήδη, σε αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές, με φόντο κατηγορίες που σχετίζονται με το οικονομικό έγκλημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΡΑΝΩ…ΥΠΟΨΙΑΣ

Ξεκίνησε από τα ξημερώματα και εξελίχθηκε μέχρι τις πρώτες ώρες του πρωινού μια μεγάλη, ευρεία, παράλληλη και συντονισμένη επιχείρηση από δυνάμεις της Αστυνομίας που οδήγησε σε σειρά συλλήψεων στην Καλαμάτα, με πρόσωπα υπεράνω… υποψίας γνωστούς επιχειρηματίες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και άλλους, να οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Τον κύριο συντονισμό στην επιχείρηση τον είχαν οι κεντρικές υπηρεσίες της Αστυνομίας από την Αθήνα και όλα έγιναν ακαριαία και με την συνδρομή πολλών Διευθύνσεων. Είναι δε χαρακτηριστικό για να κατανοήσει κανείς και το μέγεθος της επιχείρησης που έγινε εδώ τις πρωινές ώρες, πως συλλήψεις την ίδια ώρα υπήρξαν και στην Αθήνα και συνδέονται με αδίκημα που είχε τελεστεί το περασμένο διάστημα – περί τις αρχές του χρόνου επίθεση – στην πόλη της Καλαμάτας.

ΔΟΥΛΕΨΕ Ο “ΚΟΡΙΟΣ” ΤΗΣ ΓΑΔΑ

Διαφαίνεται πως εδώ και καιρό τα εξελιγμένα μέσα καταγραφής και παρακολούθησης της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει και έχουν αποτυπώσει την σύνδεση περισσότερων από 10 ατόμων και το ένα κομμάτι μετά το άλλο σταδιακά συμπληρωνόταν από τις επικοινωνίες και όχι μόνο… Έτσι, τα πρόσωπα αυτά αναμένεται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες που στοιχειοθετούνται γύρω από την σύσταση εγκληματικής ομάδας για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Όλα αυτά φυσικά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και να στοιχειοθετηθούν πιο συγκεκριμένα από την ίδια την Αστυνομία – τονίζεται πως κεντρικά θα υπάρξουν ανακοινώσεις – και είναι φυσικό πως στο άκουσμα και μόνο των… ψιθύρων για τα ονόματα, οι πολίτες έχουν μείνει συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι, για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή – πολλούς πολίτες της διπλανής πόρτας – που θα μας απασχολήσει έντονα ως φαίνεται.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Οι συλληφθέντες να σημειωθεί πως κρατούνται στην Α.Δ.Μεσσηνίας και αύριο αναμένεται να μεταφερθούν στο Δικαστικό Μέγαρο και να τους αποδοθούν κατηγορίες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

ΠΗΓΗ: best-tv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη με Περιφερειάρχες και Δημάρχους για τη σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στις εγκαταστάσεις τους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του γενικού γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, Γιώργου Μαυρωτά και των μελών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Παναγιώτη Σκανδαλάκη και Γιώργου Μαρίνου με το σύνολο των Περιφερειαρχών της χώρας και δεκάδων Δημάρχων. Αντικείμενο της 2,5 ωρών τηλεδιάσκεψης ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις […]

Ο Τάσος Τόκας λέει ΝΑΙ στην επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας

Η ΔΕΥΑΕΡ δεν έπαψε ποτέ να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης των δημοτών μας. Το στοίχημα της καθημερινότητας και της εξυπηρέτησης του κατοίκου-καταναλωτή ιδίως στην παροχή του δημόσιου αγαθού, του νερού, γίνεται πολλές φορές δύσβατο μονοπάτι. Η ΔΕΥΑΕΡ δεν μπορεί να στοιχίζεται πίσω από δημοσιεύματα για παράνομες ενέργειες και σαμποτάζ. Οφείλει να τρέξει με […]