17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα του

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα.

Κατά την παραμονή του στα Χανιά, δεν παρέλειψε χθες να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Μάλιστα, στο πλευρό του ο πρωθυπουργός είχε και τον γιο του, Κωνσταντίνο, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενο της Μονής, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

Πηγή: Flashnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Προφυλακιστέος ο 53χρονος οδηγός που σκότωσε 15χρονο μαθητή στα Εξαμίλια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια της Κορίνθου ο 53χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο μαθητή μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 53χρονος οδηγός κρίθηκε προφυλακιστέος για το τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στα Εξαμίλια Κορινθίας, το βράδυ της Τρίτης (12.05.2020).   O […]

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας – Το DNA και οι 20 μάρτυρες

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται η σύζυγος του καπετάνιου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο στενός φίλος του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, […]