19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην τελική ευθεία η άρδευση των Φιχτίων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια

 

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου για τον σχεδιασμό της προσωρινής λύσης (μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του Αναβάλου) για την άρδευση της περιοχής των Φιχτίων.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στα Φίχτια όπου σε συνάντηση με τους αγρότες της περιοχής αποφασίσθηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ενός τοπικού προσωρινού δικτύου για την άρδευση που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

Στη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, εξετάσθηκαν τα τεχνικά ζητήματα για την υλοποίηση του δικτύου, τα έργα του οποίου αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου, με την συμμετοχή του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Υγείας και Πρόνοιας, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργου Μουταφίδη, τους επικεφαλής των τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας και εκπροσώπων του ΤΟΕΒ και αγροτών.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Οι 200 χουλιγκάνοι και οι 500 μαφιόζοι

Βλέποντας τον Βρούτση και τον Οικονόμου να περνάνε την πόρτα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κρατώντας στα χέρια τους χοντρούς φακέλους, ειλικρινά μου ήρθε να γελάσω. Όχι, δεν αμφισβητώ καθόλου τις αγαθές προθέσεις των δύο υπουργών, απλώς η εικόνα τους μου θύμισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να περνά ακριβώς την ίδια πόρτα το 2021 κρατώντας έναν […]