19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ψεκασμοί στη Δήμαινα χωρίς επιβάρυνση για τη Περιφέρεια


? Ευχαριστώ θερμά, τόσο προσωπικά όσο και από μέρους όλης της Περιφερειακής Αρχής, την Aνάδοχο Kοινοπραξία που έχει αναλάβει την κουνουποκτονία για λογαριασμό της Περιφέρειας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας οι οποίοι βοήθησαν μέσω δωρεάς, χωρίς καμία επιβάρυνση για την Περιφέρεια και διενήργησαν ψεκασμούς για την καταπολέμηση ψύλλων στην περιοχή της Δήμαινας.

?Η ενέργεια αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη και άμεσης αναγκαιότητας μετά από επείγον αίτημα που υπέβαλλαν οι κάτοικοι της Δήμαινας του οποίου αποδέκτης ήμουν τόσο εγώ όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης. Οι κάτοικοι ανησύχησαν για το μεγάλο πρόβλημα παρουσίας ψύλλων που εμφανίστηκε στην κοινότητα.

?Οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις καθώς και σε χώρο γηπέδου αθλοπαιδιών – παιδικής χαράς στην πλατεία της Δήμαινας, όπου είχαν παρουσιαστεί τσιμπήματα σε μικρά παιδιά.

?Επίσης, στην επίσκεψη εκπροσώπων της Κοινοπραξίας στο γραφείο μου σήμερα, συμφωνήθηκε να προβούν άμεσα σε επισταμένη κουνουποκτονία και εντός του χώρου του στρατοπέδου Ζησιμόπουλου στο Ναύπλιο, όπως τούτο ζητήθηκε από τον κ. Διοικητή του.

Ιωάννης Μαλτέζος

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Φρίκη στην Ουκρανία: Κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του

Ένας γυμνός άνδρας εκτός εαυτού έτρεχε στους δρόμους ενώ ήταν καλυμμένος με αίματα και έντερα. Σοκ έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η υπόθεση του 30χρονου, ο οποίος κρατούσε το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς, σύμφωνα με την NY POST. «Ένας γυμνός άνδρας, γεμάτος αίματα και τυλιγμένος σε έντερα, κρατούσε […]

Απολύμανση από τον Δήμο Ναυπλιέων στην πυροσβεστική Ναυπλίου

Με μέριμνα του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε σήμερα προληπτική απολύμανση για τον κορωνοϊό στα οχήματα και το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ναύπλιο. Ειδικό συνεργείο απολύμανε όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της πυροσβεστικής ενώ απολύμανση έγινε και σε όλους τους χώρους του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία. Για την απολύμανση ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Αντιπύραρχος Βασίλειος […]