20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν μπορείτε να περιμένετε πλέον το ταίρι σας να κλείσει όλες αυτές τις καταστάσεις – υποχρεώσεις με το παρελθόν του και μετά να δώσει προτεραιότητα σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είσαστε μόνοι αυτήν την εποχή και έτσι θέλετε να μείνετε. Οι ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος ακόμη δεν έχουν λήξει και πρέπει τώρα να είστε άκρως προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι λόγοι σας έχουν πιθανόν πονέσει – πικράνει τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Δεν πειράζει, άλλωστε κάποια στιγμή αυτό που είχατε μέσα σας έπρεπε να το ξέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην θεωρείτε ότι αυτός που σας γυρνάει τώρα την πλάτη δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Είναι μόνο ένα ερωτικό παιχνίδι για να σας τσεκάρει. Οι εξελίξεις θα σας εντυπωσιάσουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα χρειαστεί να έχετε κάτι περισσότερο από καλή διάθεση για να αντιμετωπίσετε αυτόν τον έρωτα- φωτιά που σας πλησιάζει. Ενεργοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν θα πρέπει να σας αφορά άμεσα το προσωπικό – οικογενειακό περιβάλλον του ανθρώπου σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που δεν τις γνωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι υπερβολικό για να τραβήξετε επάνω σας τα μάτια και την ερωτική προσοχή κάποιου που κινείται στους δικούς σας χώρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Κάποιος που έχει ερωτευτεί την προσωπικότητά σας θα σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για τα αισθήματά του. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει διαισθανθεί και απλά θα επιβεβαιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι θέσεις σας θα πρέπει να γίνουν κάθετες και απόλυτες. Αυτό πρέπει να το επεκτείνετε στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή. Οι μέχρι τώρα εκπτώσεις δεν σας πήγαν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Υπάρχουν πολλά ερωτευμένα βλέμματα πάνω σας. Κάποιο ξεχωρίζει και μάλλον είναι και αυτό που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες θα υπάρξουν πολλές και όμορφες εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αυτά που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει να τα πείτε και στον άνθρωπό σας. Θα το εκτιμήσει και σε επόμενο βήμα σίγουρα θα προσπαθήσει περισσότερο για τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ξέρετε σίγουρα τι συμβαίνει μέσα στη σχέση σας, αλλά για τους δικούς σας ψυχολογικούς λόγους δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Τουλάχιστον προσπαθήστε.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κλήση από την εθνική ομάδα έλαβε η Ελπίδα Καρκαλάτου!

Παρά τις δυσκολίες με τραυματισμούς φέτος, η Ελπίδα Καρκαλάτου συμπεριλήφθηκε στην ομάδα σκυτάλης 4×400μ. Η εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/6) στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που θα γίνει στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.

Με γαϊτανάκι και χορούς το έκαψαν σήμερα στο Κιβέρι

Το έκαψαν απόψε στο Κιβέρι Gepostet von Σωτηρία Παπαδοπούλου am Mittwoch, 26. Februar 2020 Το διασκέδασαν με την ψυχή τους στο Κιβέρι σήμερα, άναψαν φωτιές, χόρεψαν, χόρεψαν και γαϊτανάκι,το γλέντησαν όπως κάνουν κάθε χρόνο στην πλατεία του χωριού. Οι Κιβεριώτες το ζουν το καρναβάλι και το διασκεδάζουν, με διάφορα σκετς κάθε χρόνο , με κρασιά […]