17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ένα όνειρο του Αγίου Δημητρίου φαίνεται ότι τελειώνει…

 

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Μαντζούνη ότι εγκρίθηκαν έργα άμεσης προτεραιότητας προς υλοποίηση με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού. Μέσα σε αυτά είναι και το γήπεδο Αγίου Δημητρίου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διαχρονικά πάλεψαν για αυτό το έργο.
Αυτοί που το εμπνεύστηκαν, αυτοί που το προχώρησαν και φυσικά αυτοί που θα το υλοποιήσουν έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.
Η δημοτική αρχή εύχεται σύντομα να υλοποιηθεί το έργο και να χαρούν οι φίλοι του Δήμου αλλά και ο Παμμετοχικός τον χώρο!
Επιπρόσθετα να γνωρίζεται ότι η πρόταση 600.000 € που έχει κατατεθεί από τον Δήμο Επιδαύρου στο πρόγραμμα Φιλόδημος εμπεριέχει και την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Δήμο και φυσικά στον Άγιο Δημήτριο!
Αυτά τα έργα μας φέρνουν πιο κοντά στην Επίδαυρο που θέλουμε!
Οραματιζόμαστε την Επίδαυρο ως “τόπος να ζεις”.

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Πουλάς vs Χειβιδόπουλος και στο βάθος Χρηστίδης

Κήρυξε πτώχευση η δεξιά στο Δήμο Επιδαύρου

Οι εξελίξεις στο προσκήνιο όπως και στο παρασκήνιο δείχνουν πως δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο νυν Δήμαρχος Τάσος Χρόνης και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής διεκδικούν το Δήμο Επιδαύρου. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι πως συντάσσονται μαζί τους νεοδημοκρατικά στελέχη. Μα τόση ένδεια έχει η Νέα Δημοκρατία σε στελέχη στην Επίδαυρο ή απλά […]

Σχεδόν έτοιμη η εξέδρα του γηπέδου της Νέας Επιδαύρου!

Ο Δήμος Επιδαύρου άμεσα κατασκεύασε τη βάση για τη στήριξη της και τοποθετήθηκε ήδη η εξέδρα με πάνω από 200 καθίσματα, μέσω προγραμματικής και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Διαχρονικά εργάστηκαν για αυτό άνθρωποι της προηγούμενης και τωρινής διοίκησης του Δήμου και της Περιφέρειας, συμπληρώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεκίνησαν από τον π. Υφυπουργό αθλητισμού […]