20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παντρεύεται στο Πόρτο Χέλι η «αόρατη» καλλονή κόρη του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή

Στο Μαϊάμι ζει μόνιμα και εργάζεται η καλλονή κόρη του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή και της Χριστίνας Κουμάνταρου Isabella, οι φίλοι της οποίας, λόγω της ομορφιάς της, τη φωνάζουν Bella.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», είναι η αγαπημένη αδελφή του Δημήτρη Χανδρή, που είναι παντρεμένος με τη Lydia Forte. Γεννημένη στο Λονδίνο, αλλά πολίτης του κόσμου, με λαμπρές σπουδές, απόφοιτη του Tufts University, λατρεύει την τέχνη, αποφεύγει το show off και τη δημοσιότητα, όπως και οι αγαπημένοι της γονείς, ο billionaire εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής και η εξίσου low profile και όμορφη μητέρα της Χριστίνα (Τίνα) Κουμάνταρου, γόνος παλιάς οικογένειας, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κουμάνταρου, που έζησε και μεγαλούργησε στη Νέα Υόρκη.

Οι μοναδικές εμφανίσεις στα φλας της Isabella Χανδρή είναι στις εκθέσεις του φημισμένου Art Basel Miami Beach, όπου κλέβει την παράσταση με τις γνώσεις της σε θέματα μοντέρνας τέχνης, αλλά και την ελληνική ομορφιά της. Στο πλευρό της ο Paul Chirdaris, ο γοητευτικός νέος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μαϊάμι, συνεργάτης του ομίλου Abracol, απόφοιτος του St. Thomas University.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύονται στο διεθνούς φήμης περιοδικό «Tatler», ενώ στην Αθήνα ελάχιστοι γνωρίζουν την Isabella Χανδρή. Τα καλοκαίρια όμως πάντα επισκέπτεται την ονειρική εξοχική κατοικία του πατέρα της στο Πόρτο Χέλι, αλλά και το ξενοδοχείο «Met», που ανήκει στην οικογένειά της και είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία είχε επιλέξει η μητέρα της Χριστίνα Κουμάνταρου, καθώς από εκείνη κληρονόμησε την αγάπη της για την τέχνη.

Στο τέλος του φετινού καλοκαιριού είχε προγραμματιστεί να τελεστεί ο γάμος της Isabella, στο Πόρτο Χέλι, αλλά λόγω κορονοϊού μετατέθηκε για τον Οκτώβριο, αν έχει ξεπεραστεί η πανδημία. Άλλωστε η μέλλουσα νύφη, που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις προετοιμασίες του γάμου της.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Περισσότερα Άρθρα

Έφυγε μόλις στα 25 του χρόνια-Καλό παράδεισο Γιάννη

  Ένα γράμμα για τον Γιάννη Μαυρόπουλο Αγαπητό μου παιδί, Ήθελα να σου μιλήσω αύριο μπροστά στην κορμοστασιά σου που δεν θα σταθεί πια ολόθρια.. αλλά προτιμώ να σου γράψω.. πρώτα γιατί το έχω ανάγκη και ύστερα γιατί ξέρω πως θα με ακούς και θα με βλέπεις πάντοτε..από εκεί ψηλά.. από την αγκάλη Του αγαπημένου […]

Αγώνας μνήμης στη Νέα Κίο, μεταξύ των παλαιμάχων του Πανιωνίου και του Αργοναύτη

Η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργάνωσε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ποδοσφαιρική συνάντηση μνήμης, μεταξύ των παλαιμάχων του Πανιωνίου και του Αργοναύτη. Ο Πανιώνιος είναι το προσφυγικό σωματείο της Νέας Σμύρνης το οποίο ιδρύθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1890. Για την ιστορία, οι κυανέρυθροι με τον […]