20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις χθες σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.5.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 14.5.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 46 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (15.5.2020) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (15.5.2020) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (15.5.2020) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 24χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (14.5.2020) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα Άρθρα

Δοκιμαστική ενεργοποίηση την ερχόμενη Δευτέρα του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας

Γνωστοποιείται από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ  ΠΣΕΑ ότι την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας, σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) “Αντίοχος 23”. Ταυτόχρονα με την ήχηση των σειρήνων συναγερμού, θα πραγματοποιηθεί ήχηση των καμπανών των ναών της επικράτειας με […]

Ανεμογεννήτριες | Αγωνιστικό κάλεσμα για τη σωτηρία του Μαινάλου!

Να πούμε ένα βροντερό ΝΑΙ στη σωτηρία του Μαινάλου ΟΧΙ στα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Προέδρων Κοινοτήτων Δόριζας, Μαγουλιάνων και Στεμνίτσας Πρόεδρος Μελισσοκόμων Αρκαδίας Περιφερειακοί σύμβουλοι: Γόντικας Νίκος, Πουλοκέφαλος Γιώργος Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 5 το απόγευμα Πνευματικό Κέντρο Στεμνίτσας Ζούμε πλέον τις συνέπειες της πολιτικής «απελευθέρωσης» της ενέργειας και της […]