17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κ.Χατζηδάκης:Με ΔΕΔΑ το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο-Μεγάλη νίκη του Π.Νίκα

Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα της Μεσσηνίας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης συντάσσεται με την άποψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα,  κατά της απόφασης ΡΑΕ η οποία έλεγε πως η Πελοπόννησος δεν θα είναι μέσα στον σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας της ΔΕΔΑ. Αυτό σήμαινε πως στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου δε θα ερχόταν το  φυσικό αέριο και επίσης θα έμπαιναν στο παιχνίδι ιδιωτικές εταιρίες.

Η άμεση αντίδραση του Π. Νίκα ο οποίος και έχει δεσμεύσει 20 εκ. από το ΕΣΠΑ για το φυσικό αέριο, αλλά μόνο σε συνεργασία με την ΔΕΔΑ και όχι με ιδιωτικές εταιρίες -γιατί όπως δήλωσε το φυσικό αέριο είναι δημόσιο αγαθό- έφερε τελικά προ των ευθυνών του τον Κ. Χατζηδάκη ο οποίος και  ενστερνίστηκε αυτή την άποψη. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι Δήμαρχοι, οι οποίοι στο σύνολο τους είχαν ταχθεί στο πλευρό του Περιφερειάρχη για το εν λόγω θέμα, σύμφωνα με δηλώσεις που είχαν κάνει στο Παραπολιτικά Αργολίδα.

Περισσότερα Άρθρα

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες ξανά

Σε έναν ακόμα κολυμβητικό αγώνα στην Αθήνα συμμετείχαν οι Ιπτάμενοι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πιο συγκεκριμένα οι Ιπτάμενοι κολυμβητές μαζί με την προπονήτρια του συλλόγου βρέθηκαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και έλαβαν μέρος στην Ημερίδα κολύμβησης Μάστερ που διοργάνωσε η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος.  Έκαναν ατομικά ρεκόρ, πέτυχαν πολύ καλές θέσεις κατάταξης και έφεραν κολυμβητικές […]