19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και βιασμό

Στο τέλος της έφτασε σήμερα μια από τις πιο σημαντικές δίκες της δεκαετίας. Η δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Μια δίκη που ξεσήκωσε πάθη και αντιπαραθέσεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό από κοινού κρίθηκαν και οι δυο κατηγορούμενοι για την φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία καθυστέρησε καθώς η εισαγγελέας εμφανίστηκε πριν από λίγο στο δικαστήριο και μάλιστα κατά την είσοδό της καταχειροκροτήθηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο του Γυθείου

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, θα γίνουν στο Επισκοπείο του Γυθείου. Την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα τελεστεί Εσπερινός στον Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου. Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, το πρωί, θα ψαλεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Αμέσως, μετά το τέλος της Λειτουργίας, θα γίνει η Λιτάνευση της […]

ΟΠΕΚΕΠΕ: Mεγάλη πληρωμή ύψους 120 εκατ. ευρώ στους αγρότες

Ο νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρης Βάρρας και ο νέος αντιπρόεδρος Δημήτρης Μελάς σημείωσαν ότι την Παρασκευή (29/11) θα καταβληθούν οι πληρωμές στους δικαιούχους των αγροπεριβαλλοντικών (περιλαμβάνονται και τα βιολογικά για φυτική, ζωική παραγωγή, μείωση Νιτρορύπανσης, σπάνιες φυλές κ.ά.), που αντιστοιχούν σε ποσό ύψους άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Εξάλλου εντός του Δεκεμβρίου θα γίνουν […]