20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκδικάζεται η έφεση του Χάρη Αντωνιάδη κατά της απόφασης της ΕΠΣ Αργολίδας

Την ερχόμενη Τετάρτη (20/5) αναμένεται η εκδίκαση των εφέσεων που έχουν καταθέσει για τις υποθέσεις που τους απασχολούν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός όπως και οι κ.κ. Κώστας Καραπαπάς και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφορά το περιστατικό με τον μασκοφόρο που εισέβαλε στο γήπεδο στον αγώνα με την Ξάνθη, ενώ η υπόθεση του αντιπροέδρου των Πειραιωτών αφορούν τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπαικό στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Αμφότερες οι υποθέσεις είναι εξ αναβολής.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα για οκτώ μήνες, λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Πορτογάλο διαιτητή στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Επίσης εκδικάζεται και έφεση που άσκησε ο Χαράλαμπος Αντωνιάδης κατά της απόφασης της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αργολίδας

Τέλος, η υπόθεση του Παναθηναϊκού, αφορά αγώνα κυπέλλου. Αναλυτικά οι υποθέσεις:

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

1.Έφεση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ κατά της υπ’ αριθμ. 389/2019 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

2.Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 56/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL1.

3.Έφεση του σωματείου ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 23/18.02.2020 απόφασης της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

4.Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 100/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

5.Έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 96/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Football League και της ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ.

6.Έφεση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ κατά της από 5/3/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

7.Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ κατά της υπ’ αριθμ. 137/2020 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Τρουπής: Το μέλλον είναι ανοιχτό σε όλους

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι αναμφίβολα ένα ορόσημο για τους υποψηφίους. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Είναι βέβαιο ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία όλοι «αναμετρήθηκαν» με τις δυνάμεις και τα όνειρά τους και κατάλαβαν την αξία της εργατικότητας και της προσήλωσης στο στόχο τους. Αυτή άλλωστε είναι και η […]