18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στολές προστασίας στους εργαζομένους του Δήμου Ερμιονίδας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Στην προσφορά 500 στολών ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας για τους εργαζομένους πέντε δήμων προχώρησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Η εταιρία ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση, που έχει απευθύνει στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) Δημήτρη Παπαστεργίου, να συνδράμει την αυτοδιοίκηση στο έργο της, για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού.

Οι στολές δόθηκαν στους δήμους Ερμιονίδας, Λαρισαίων, Ξάνθης, Μύκης και Θεσσαλονίκης, στα όρια των οποίων οι εργαζόμενοί τους κλήθηκαν να διαχειριστούν έκτακτες καταστάσεις, μετά από επιβολή καραντίνας από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΚΕΔΕ.

Για την προσφορά αυτή, ο κ. Παπαστεργίου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες «στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που επέδειξε όπως κι άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ευθύνης κι αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, παρέχοντας μας πολύτιμο εξοπλισμό για τις ανάγκες του προσωπικού των δήμων μας».

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ε.Ε.Σ. Κορίνθου για την Παγκόσμια ημέρα του Ερυθρού Σταυρού

8 Μαϊου – Παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου Η παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού και βραβευθέντος με το πρώτο Νόμπελ Ειρήνης, Ερρίκου Ντυνάν (8 Μαΐου 1828), υπενθυμίζοντάς μας τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται σε όλο τον κόσμο για […]

Πασαρέλα από πανέμορφες Harley-Davidson στο Ναύπλιο

Απόβαση στο Ναύπλιο έκαναν εκδρομείς μέλη club της Harley-Davidson από πολλά μέρη της Ελλάδας, σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου όπου με φόντο το Μπούρτζι και το Παλαμήδι, οι εντυπωσιακές μηχανές τράβηξαν τα βλέμματα ντόπιων και περαστικών στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η Harley-Davidson είναι αμερικανική βιομηχανία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Ιδρύθηκε το 1903 από τους Ουίλιαμ Χάρλεϊ και […]