19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΑΣΕΠ: Οι θέσεις του “Βοήθεια στο Σπίτι” ανά Δήμο της Αργολίδας – Η προκήρυξη και αναλυτικά οι θέσεις

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε επίσημα, σήμερα Τετάρτη 13η Μαΐου, ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η Προκήρυξη για τις μόνιμες προσλήψεις στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Συγκεκριμένα, η 4Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού της Χώρας.

Αφορά βεβαίως και τους δήμους της Αργολίδας.

 

Το ΑΣΕΠ έδωσε, επίσης, στη δημοσιότητα το Αρχείο με τις θέσεις της Προκήρυξης.

Σε αυτό αποτυπώνονται οι Πίνακες κατανομής των θέσεων ανά Δήμο, διακρινόμενοι ανά εκπαιδευτική κατηγορία.

Οι Πίνακες παρουσιάζουν για κάθε Δήμο το σύνολο των θέσεων του κλάδου, τον αριθμό των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης, καθώς και τον αριθμό των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης, πλην της ειδικής εμπειρίας.  Επιπλέον, αναγράφονται, ανά κωδικό θέσης, οι αποδεκτοί τίτλοι, καθώς και τυχόν απαραίτητα πρόσθετα προσόντα και εντοπιότητα.

 

Δείτε το Αρχείο του ΑΣΕΠ με τις θέσεις που προκηρύσσονται ανά Δήμο ΕΔΩ

Περισσότερα Άρθρα

Σύσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ -ΕΦΚΑ Αργολίδας, τη Δευτέρα στο Κρανίδι

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά η επίθεση στους συνταξιούχους δε σταματά. Έχουμε μπροστά μας την ιδιωτικοποίηση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης με το νέο επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις επικουρικές συντάξεις. Τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της υγείας, με ελλείψεις σε υποδομές, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Την αναγγελία […]

“Χειροπέδες” σε δυο άτομα για απόπειρα κλοπής μοτέρ γεώτρησης

Συνελήφθησαν, χθες (31.10.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αποθήκη αγροκτήματος ημεδαπού, μοτέρ γεώτρησης χωρίς όμως να τα καταφέρουν διότι έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση […]