18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι ενέργειες του Δήμου Ερμιονίδας για την παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Κέντρο Φιλοξενίας στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας”

Τα παρακάτω έγγραφα αφορούν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” στο Δήμο μας. Προστατεύοντας τη δημόσια υγεία ως οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή, σεβόμενοι όμως και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποστείλαμε τις παρακάτω επιστολές στους αρμόδιους.

3384

3416

3575

3587

3648

Εντός της  ημέρας αναμένεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Αποφάσεως για την παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Κέντρο Φιλοξενίας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Σοκ στη Γαλλία: Πέθανε ο πρώην υπουργός Πατρίκ Ντεβετζιάν από κορονοϊό

Ο πρώην υπουργός και προσωπικότητα της γαλλικής δεξιάς, Πατρίκ Ντεβετζιάν, πέθανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή εξαιτίας των συνεπειών του κορονοϊού, γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο το γραφείο Τύπου του εκλιπόντος. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ενός Γάλλου πολιτικού αυτού του επιπέδου συνεπεία του κορονοϊού. Ο Πατρίκ Ντεβετζιάν, 75 ετών, που είχε διαγνωστεί θετικός στην […]

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα προσεγγίσει τις νότιες περιοχές της Ελλάδας το απόγευμα της Κυριακής, θα προκαλέσει μια νέα επιδείνωση του καιρού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της επερχόμενης κακοκαιρίας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα είναι οι βροχές, οι σποραδικές καταιγίδες και η πτώση της θερμοκρασίας. Όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν […]